Veliko anketiranje mladih o potrebama i problemima u Nišu

NIŠ

Kancelarija za mlade Grada Niša, u saradnji sa RRA Jug , a uz podršku U-report platforme organizuje  veliko ispitivanje mladih o njihovim potrebama i problemima. U planu je da se istraživanje koristi i u procesu izrade Strategije za mlade Grada Niša za period 2021. – 2026. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje. 

  “Mladi mogu popunjavati ankete iz šest oblasti: obrazovanje i zapošljavanje mladih, socijalna inkluzija i zdravlje mladih, bezbednost mladih i budućnost nakon kovida, kultura mladih, mobilnost i informisanje, slobodno vreme, aktivno učešće mladih u društvu, volonterski rad”, kažu u Kancelariji za mlade Grada Niša.

                   Ono što je važno istaći jeste to da se sve ankete popunjavaju onlajn, a svi oni koji ne poseduju pametne telefone, ankete će moći da popune na brojnim dešavanjima, koji će uskoro biti organizovani, dodaju organizatori istraživanja.

                      Sve što je potrebno da mladi ljudi urade jeste da kliknu na jedan od sledeća dva linka: https://bit.ly/ursrbija nakon čega se automatski otvara VIBER javni nalog U-Reporta. Naredni korak je da u okviru Viber chat-a pošalju reč “ANKETA” i to je sve!

                    Ili http://m.me/ureportsrbija, nakon čega se automatski otvara FACEBOOK MESSENGER (automatski se započinje proces registracije!)

                     Kako poručuju iz Kancelarije za mlade Grada Niša, proces je vrlo jednostavan, putem jednog od gore navedenih linkova mladi se registruju na U-report platformu i u narednih 6 dana od njihove registracije automatski dobijaju po jednu anketu. Ankete su anonimne.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare