Uvedena vanredna situacija u Vranju i Vranjskoj Banji

VRANJE – VRANJSKA BANJA

Vanredna situacija na delu teritorije grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja od nedelje je na snazi iako su svi državni putni pravci prohodni, naveli su na zvaničom sajtu Grada Vranja. Istakli su da su prema informacijama Gradskog štaba za vanredne situacije prohodni putevi prema Poljaničkom kraju, Bareliću i Krivoj Feji.

Kako je navedeno na gradskom sajtu tokom današnjeg dana radi se i na probijanju puta do Planinarskog doma na Besnoj Kobili, kao i na raščišćavanju lokalnih seoskih puteva ka udaljenim mahalama i zaseocima.

Takođe, upućena je mehanizacija i očišćeni su putevi ka manastiru Sveti Stefan u selu Žapsko, kao i selu Buštranje. Do kraja dana očekuje se i probijanje puta do sela Lepčince. Navode da su u Vranju ulice prve i druge kategorije očišćene i prohodne, dok se još uvek radi na raščišćavanju ulica treće kategorije. Štab za vanredne situacija doneo je odluku da se u Gradskoj upravi uvede dežurstvo 24 časa tako da će građani koji su ugroženi moći da se jave na broj telefona 065/ 841-56-04. (kraj) DC/LJS
12625-61gE5xfTv5ja-1200.jpg

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare