Usvojili joj izveštaj pa je smenili

LESKOVAC

Članovi Gradskog veća grada Leskovca su na jučerašnjoj sednici najpre usvojili Izveštaj o radu Jedinice za implementaciju projekta „Izgradnja CPPOV-a proširenja kanalizacione mreže“ u Leskovcu za 2021. godinu, a zatim smenili direktorku Jedinice za implementaciju projekta „Izgradnja centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Leskovca i proširenje kanalizacione mreže“ Maju Milošević Milojić.

Imenovan a je i nova direktorka Ana Stoiljković.

Ovaj obrt se dešavao u smao tri tačke.

Najpre je Maja Milošević Milojić podnela detaljan izveštaj o radu, koji je jednoglasno usvojen.

Već sledeća tačka je bio predlog za njenu smenu, koji je pročitao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović bez obrazloženja zašto se smenjuje ako je bila toliko uspešna u radu.

Rekao je samo da će ona biti na poziciji zamenika direktora leskovačkog “Vodovoda”.

Već sledeća tačka je bila predlog za imenovanje nove direktorke, takođe bez obrazloženja.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nagradjena smenom
Nagradjena smenom
2 godine pre

Dobila i oktovarsku nagradu za napredak projekta. Bahato je ne obrazlagati gradjanima. Projekat kasni, ona se izvlaci, bezi od odgovornosti. Nike trebalo da joj ucine. Morala je do kraja da zavrsi zapiceti. Sad ce naredna da se izgovara na njene greske i ovo se nece dobro zavrsiti. Tacno se vidi da rukovodstvo grada kuburi sa znanjem o realizaciji kapitalnih projekata a ta Ana, ko je ona, sta po zanimanju, gde je radila pre, kakve su joj reference. Ovde su u pitanju izgovori na zdravlje. Ustvari se bezi od odgovornosti. Tvrde sa imaju kadrove a neozbiljno kadriraju.