Usvojeni izveštaji o radu javnih i javno komunalnih preduzeća

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Skupštine grada usvojeni su izveštaji o radu i materijalno-finansijskom poslovanju u 2016. godini javnih i javno-komunalnih preduzeća, organizacija i ustanova čiji je osnivač grad.

Kao dopuna dnevnog reda ove sednice usvojena je Odluka kojom se ovlašćuje JP „Urbanizam i izgradnja“, da u ime na za račun naručioca, grada Leskovca, Gradske uprave grada Leskovca i Odeljenja za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu sprovede postupak javne nabavke – pregovarački postupak bez objave poziva, za dodatne radove na rekonstruciji zgrade DO „Sintetika“ u Leskovcu – treća faza.

Obrazloženje ove odluke dao je direktor JP „Ubranizam i izgradnja Milenko Milenković. On je rekao da je vrednost radova 5 miliona 033 hiljade dinara, i objasnio da su pri izvođenju radova na objektu „Sintetike“ uočeni defekti na delu objekta, zbog čega je angažovan institut Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu, koji je izvršio analizu i dao predloge za sanaciju tih šteta. Na osnovu toga izrađena je projektno-tehnička dokumentacija, po kojoj će se vršiti sanacija objekata. Svi ovi poslovi u skladu su sa Zakonom o planiranju i izgradnji i Zakonu o javnim nabavkama, naglasio je Milenković.

Jednaesta sednica Skupštine grada Leskovca biće održana 10. maja, rečeno je ovom prilikom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare