Usvojeni finansijski planovi mesnih zajednica

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju, na sednici koja je održana, u četvrtak, usvojili su finansijske planove više mesnih zajednica na teritoriji grada i gradske opštine Vranjska Banja.
Većnici su prihvatili i izveštaj o radu za 2017. godinu, sa Finansijskim izveštajem poslovanja Zdravstvene ustanove „Apoteka Vranje“.

Na sednici je doneta Odluka o raspisivanju javnog oglasa za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja, javnim nadmetanjem, za četiri lokacije. Usvojen je i Tekst javnog oglasa.

Za lokacije u ulicama Ive Andrića, Budislava Šoškića i Ivana Meštrovića početna cena je 2.521 dinar za kvadratni metar, a za lokaciju u Vranjskoj Banji 3.530 dinara za kvadrat.

Doneta je i Odluka o prodaji poljoprivrednih proizvoda na lokacijama blizu pijace. Cena zakupa prostora je 48 dinara po kvadratnom metru, rekla je na konferenciji za novinare gradska većnica Zorica Jović.

Ona je dodala da je donet i Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi. Broj zaposlenih radnika će ostati isti, 246.

Izmene predviđaju uvođenje nove Službe za investicije i građevinsko zemljište.

Gradskim većem je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

3 прилога

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare