Usvojen Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana u Vranju

VRANJE

Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici Izmene i dopune finansijskog plana za 2019. godinu JU Centar za socijalni rad, kao i Nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana za grad Vranje. Usvojen je i Izveštaj komisije o analizi dostavljenih izveštaja o utrošenim sredstvima dodeljenim crkvama i verskim zajednicama u 2018. godini.

„Prošle godine je iz budžeta izdvojeno četiri miliona dinara. Verske zajednice koje su aplicirale na tom konkursu su uredno realizovale projekat, uredno podnele izveštaj u skladu sa svim važećim rokovima. Komisija koja je imenovana od strane Gradskog veća je proverila i sve je u skladu sa planiranim aktivnostima i finansijskim planom. Taj izveštaj je usvojen i ulazimo u proceduru realizacije konkursa za ovu godinu, jer je bio otvoren do 6. avgusta”, rekla je Zorica Jović, gradska većnica.

Članovi Veća usvojili su i tekst Javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa  i projekata za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Vranja u 2019. godini. Ukupan iznos sredstava za realizaciju projekata je 1.200.000 dinara, a tekst Konkursa će biti objavljen na zvaničnom sajtu Grada Vranja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare