Uspešni sportisti kod gradonačelnik

VRANJE

Za decu ,,Šah kluba Vranje 1923“, male rukometaše iz OŠ ,,Branko Radičević“ i svetskog prvaka u benč presu Stefana Manasića, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević organizovali su prijem. Prisustvovali su i njihovi treneri Miodrag Nikolić Robi i Zoran Stojanović.

Čestitajući im na osvojenim rezultatima, gradonbačelnik je rekao da su svi ponosni na njih, mlade sportiste koji postižu značajne rezultate.

„Vranje ima talentovanu decu i u narednom periodu ulagaćemo u razvoj školskog i rekreativnog sporta, jer se odatle mogu iznedriti veliki sportisti poput vas. Morate da nastavite da vredno radite, a uspesi neće izostati“, rekao je dr Milenković.

Na Balkanskom prvenstvu sa vršnjacima iz sedam zemalja članovi ,,Šah kluba Vranje 1923“ ostvarili su značajne rezultate.

 Mala Dunja Cvetanović, koja još uvek ide u vrtić, osvojila je pobedničko postolje u kategoriji dece do 8 godina. Lidija Stojanović je postala vicešampion u kategoriji do 11 godina, a Aleksandar Mihajlović sa nepunih 15 zauzeo treću poziciju u kategoriji do 18 godina.

Na školskom takmičenju u Leskovcu učenici iz OŠ ,, Branko Radičević“ postali su državni prvaci.

Stefan Manasić u svom prvom seniorskom takmičenju, koje je održano u Čikagu, osvojio zlato sa podignutih 217,5 kilograma u benč presu i proglašen je za apsolutnog najjačeg seniora na prvenstvu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare