Uskoro počinju radovi na izgradnji i rekonstrukciji Bolnice u Vranju

VRANJE

Gradonačelnik Slobodan Milenković sa konzorcijumom izvođača radova potpisao je Odluku o dodeli ugovora o rekonstrukciji Bolnice u Vranju.

„U narednih deset dana očekujemo početak izvođenja radova na rekonstrukciji paviljonskog dela Bolnice u Vranju. To je ono što je predsednik Vučić najavio na konferenciji za novinare pre otprilike tri nedelje“, rekao je Milenković.

On je dodao da su se zbog pademije korona virusa odučili da prvo počne izgradnja novih objekata, da ne bi pacijenti bili izmešteni sa odeljenja.

„Biće izgrađen centralni hol, novi objekat, koji će biti glavni ulaz u rekonstruisanu i obnovljenu Bolnicu. Tu će biti smešteni infopult sa polikliničkim i internističkim ambulantama. Planira se i nadogradnja postojećih paviljonskih jedinica, odnosno nadogradnja objekata iznad ortopedskog, urološkog, očnog i internog odeljenja. Rekonstrukcija obuhvata oko 14 hiljada metara kvadratnih prostora. Time Vranje dobija novi kapitalni objekat, odnosno zaokruženu celinu zdravstvenih objekata“, rekao je gradonačelnik.

Ugovorom je predviđeno da posao bude završen za 730 radnih dana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare