Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ tvrdi: Raskinućemo ugovor ukoliko se ne ispoštuje rok

LESKOVAC

Stari dobri leskovački jezik ima tu prednost da može jedna reč savršeno da opiše situaciju i celu sliku.

Za sitauciju, sliku i tvrdnju iz naslova i teksta je najbolja reč “namanjuvanje”.

Znači situaciju kad, kao, nekoga plašiš nečim a to je samo upozorenje/pretnja koja neće biti realizovana imnogo više je namenjena posmatračima.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić govoreći o dinamici izvođenja radovima na izgradnji Gradskog trga, rekao je da se grad obratio izvođaču radova gde je izražen protest zbog sporosti u radu.

„Nakon toga su se stvari promenile, ali mi još uvek nismo zadovoljni intenzitetom radova. Mi kao nadzorni organ smo uputili nekoliko upozorenja, nakon toga i sam potpisnik ugovora, Grad Leskovac, je uputio ozbiljno pismo. Stigli su ivičnjaci posle toga i oni se trenutno ugrađaju, radovi na polaganju elektroinstalacija se završavaju, kao i radovi na vodovodnoj mreži i pozornici. Trenutno imamo više radova nego pre mesec dana, ali ćemo i dalje insistirati da se radovi ubrzaju i završe u što kraćem roku,“ tvrdi on

Nikolić podseća da je ugovoreni rok 360 dana, odnosno do decembra.

„Imali smo loše vreme, vanredno stanje, bio je smanjen obim poslova svuda, ali sada je momenat da se to sve intenzivira i da se radovi privedu kraju. Gradu je cilj da se radovi završe na vreme, obezbeđena su sredstva, neophodna dokumentacija, na izvođaču je da završi započete radove, u protivnom biće raskinut ugovor”, tvrdi Nikolić.

Izgleda da je neko zakljkučio da gradjani previše gunđajhu zbog ujdurme koja im s eodvija pre očima, a koštaće ih oko 2,5 miliona evra pa je počelo “namanjuvanje”.

Fotografije su napravljene danas nesto posle 14 sati.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nik
Nik
3 godine pre

Ništa ne bih da dodam komentaru novinara – NAMANJUVANJE.
Loše vreme – hahahaha; pa nikad Leskovac nije zaobilazilo nevreme kao ove godine. Bilo bi lepo kada bi mogli da vidimo (sa sve pravopisnim greškama) to “oštro” pismo izvođaču.

Cake
Cake
3 godine pre
Odgovori  Nik

Nema ništa od toga!

deverov kafanski racun
deverov kafanski racun
3 godine pre
Odgovori  Cake

Pogledali su ,,ostro ispod oka” izvodjaca. Izvodjac je onaj sto ih je izveo na taj rucak, gde su ga ,,ostro kritikovali”. Razume se sto pecenje nije dovoljno res peceno, a i konobar se, brate, vuce ko pebijen, skrenuli su mu paznju, da pozuri. Hocu reci, ko da je radio celu noc, neispavan, a gazda ga nije isplatio ima 3 meseca. Od osiguranje nema ni mjga. Eto, ako bas oces da znas, ima zapisano to precenje u kafanski racun. Pod ordever.