Uručeni istrumenti za operaciju katarakte

 

VRANJE

Očnom odeljenju Opšte bolnice Zdravstvenog centra u Vranju, donaciju u opremi vrednu oko 400.000 dinara, u četvrtak, je uručio predsednik Izvršnog odbora „Grawe osiguranja“  iz Beograda Kristof Cetl

Reč je o opremi koja se koristi kod operacija katarakte.

 

„Mi kao „Grawe osiguranje“ smo razumeli koliko je važno zdravstvo. Moja baba je još davnih dana znala da kaže: „Sine moj, kad si zdrav, sve ostalo može lako da se reguliše“. Tako smo i mi razumeli koliko je važno da ovde u Vranju rešimo određena pitanja. Pomažemo u skladu sa našim mogućnostima. Doneli smo aparate za Očno odeljenje koji svakodnevno mogu da se koriste za veoma bitne operacije. Slične akcije imali smo i u Požarevcu, Veterniku i Kruševcu“, rekao je predsednik Izvršnog odbora Cetl.

On je dodao da je njihov cilj da obezbede radna mesta za svoje  zaposlene i sigurnost za klijente. Cilj je i da obezbede profit i da budu društveno odgovorna firma.

„Ponosan sam što naši zaposleni daju predloge gde i šta da doniramo i što ulažu sopstvena sredstva, a ostatak finansira naše društvo“, rekao je Cetl.

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Dragan Veličković se zahvalio na humanom gestu ističući da je to društveno odgovorno prema celoj zajednici  u smislu poboljšanja zdravstvene zaštite.

 

„Ova donacija će pomoći da se radi veći broj operacija na Očnom odeljenju i drago mi je što ima onih koji prepoznaju nešto što je humanost. Ovim bi trebalo da krenu i druge kompanije, a ne samo da gledaju suvi profit, jer to i nas podstiče na drugačije razmišljanje“, rekao je dr Veličković.

Načelnik odeljenja, dr Dragoslav Stanojković zahvaljujući se na donaciji je istakao da su istrumenti koje su dobili neophodni za njihov svakodnevni rad.

Nakon uručenja donacije, osamdesetak zaposlenih kompanije „Grawe osiguranje“ iz čitave Srbije su na Odeljenju transfuzije dobrovoljno dali krv.

 

Tokom boraka u Vranju pedstavnike ove osiguravajuće kuće primio je

gradonačelnik, dr Slobodanom Milenkovićem, koji se zahvalio na donaciji.

„Zdravstvenom centru stiže nova oprema, koja je preko potrebna Očnom odeljenju. Nastavićemo saradnju sa ovom osiguravajućom kućom i očekujem rezultate u narednom periodu“, izjavio je gradonačelnik.

Izvršni direktor „Grave osiguranja“ je naglasio da je poslovna politika ove osiguravajuće kuće da sluša klijente i zaposlene.

,,Svi smo mi Grave“, naziv je akcije koju sprovodimo u nameri da pružimo podršku, tamo gde je ona potrebna, izjavio je Cetl.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare