Uručeni indeksi brucošima Pedagoškog fakulteta

VRANJE

Na Pedagošom fakultetu u Vranju danas su otvorena vrata za 42 brucoša. Na svečanom prijemu novoj generaciji studenata uručeni su indeksi. 

Prof. dr Dragana Stanojević, dekanica Pedagoškog fakulteta, istakla je da ova visokoobrazovna ustanova danas svečano dočekuje tridesetu generaciju studenata i da je ponosna što su se odlučili da stiču obrazovanje baš na ovom fakultetu. 

Ona je najavila nove studijske programe koje fakultet priprema u skladu sa potrebama tržišta, a u planu su i infrastrukturna ulaganja u čemu pomažu lokalna samouprava i resorno ministarstvo. Napomenula je da se ovog meseca očekuje i otvaranje još jedne elektronske učionice. 

Na svečanosti brucošima se obratila i zamenica gradonačelnika Zorica Jović koja im je poželela srećan početak školovanja. Posetila je i na veliki jubilej koji ove akademske godine obeležava Pedagoški fakultet, 30 godina rada i postojanja. 

U programu su učestvovali studenti Pedagoškog fakulteta, čuveni hor fakulteta „Daskal“, pod dirigentskom palicom Jelene Vučkovski Minevske i učenici OŠ „Radoje Domanović“. 

U izdvojenom odeljenju u Negotinu, indeks je danas dobilo 12 studenata. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare