Urbanizam i izgradnja i planovi

LESKOVAC

Direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić najavio je u 2020. godinu realizaciju nekih projekata započetih u 2019. godini, kao što je gradski trg na kojem se radovi izvode planiranom dinamikom, a da su tu i radovi na obilaznici oko groblja.

„Mi imamo dobroj saradnji sa JP „Putevi Srbije“ i sa njima ćemo realizovati nekoliko zajedničkih projekata, kao što su već započeti radovi na državnom putu Leskovac-Vlasotince, ulici Sime Pogačarevića. Plan nam je i da otpočnemo radove na bulevaru Nikole Pašića, te ulicama Rade Žunića, Porečkoj, Zeke Buljubaše, a što se tiče opštinskih puteva planiramo rehabilitacju puteva od Leskovca do Donjeg Stopanja, kao i od Vučja do Brze.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miki
Miki
4 godine pre

Investicije u ovom gradu su bruka za sve građevince, a prevashodno političare. Tako li se domaćinski rukovodi narodnim parama. Mislim da bi neko trebalo da bude odgovoran za popločavanje keja pored sportske sale “partizan”. Da li su radovi primljeni? Da li je ono dobro urađeno? Koliko je koštalo, koliko je rađeno, i na kraju zašto nije urađeno kvalitetno i kiorektno? Koliko ja znam, fuge su trebale da budu popunjene sitnim peskom, a nisu. Podloga je trebala da bude uvaljana, a nije. Sastavi sa drugim površinama su trebali da se urade korektno, a nisu. Na kraju, pored “mosta ljubavi” je izvođaču radova zafalilo ploča, pa su stavili ono što su našli. Urađeno je toliko nekvalitetno da glava boli, bruka inteligenciju običnih prolaznika. Sve u svemu, mislim da je ono bruka od invecticije, a ko je kriv ne znam.