Božićni uspon na Rtanj

NIŠ

 Planinari niškog planinarskog društva Suva Planina pripremili su  kalendar akcija za 2020.godinu koji  je vrlo raznovrstan i prilagođen svim  uzrastima, kategorijama i interesovanjima.

                                  Akcija planinara iz PD “Suva Planina” počinju već ovog vikenda, a planirane su tri akcije.

                                “U subotu 11. januara sa planinarima PK Železničar Niš, naši planinari kreću put Rtnja na „37. Božićni uspon na Rtanj“ , koji okuplja planinare iz cele Srbije”, kažu u PD “Suva Planina” .  “Već narednog dana, u nedelju, 12.januara, planiran je  izlet do Kusače-Visa u neposrednoj blizini našeg grada. Aakcija nije teška , pogodna za sve planinare tako da deo akcije mogu da budu i mlađi planinari”.

                                Istog dana, u nedelju , biće organizovana i akcija uspona do Sokolovog Kamena, vrha na Suvoj planinini koji je interesantan i uzbudljiv u letnjim a naračito u zimskim uslovima.

                                 “ Staza nije laka, što od učesnika zahteva spretnost i solidnu fizičku spremnost”, dodaju u PD “Suva Planina”.

                                 “Suvoplaninci”  pozivaju sve da im se pridruže u njihovim planinarskim avanturama i da svi zajedno uživaju u lepoti  prorode koja nas okružuje.

                                   Detaljne informacije vezane za planinarenje , boravak u prirodi  i kalendar akcija  mozete nači na njihovoj facebook stranici i sajtu  www.pdsuvaplanina.rs

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare