UNAPREĐENA TELENOR MREŽA U LESKOVCU

LESKOVAC

 

Telenor je tokom juna pustio u rad novu baznu stanicu u Leskovcu, zahvaljujući kojoj je teritorija na ovom području pokrivena 3G signalom.

 

Time su omogućene veće brzine interneta, a korisničko iskustvo je dodatno unapređeno.

Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kao i pristup mobilnom internetu i stabilnoj, sigurnoj mreži, bilo kad i bilo gde, kontinuirano unapređuje infrastrukture mreže. Tokom protekle godine uloženo je više od 20 miliona evra u infrastrukturu Pametne mreže.

Mreža četvrte genracije trenutno je dostupna korisnicima u najvećim gradovima – Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, kao i na turističkim lokacijama – Kopaoniku i Zlatiboru, a Telenor nastavlja sa daljim unapređenjem mreže.

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/

Telenor Srbija  deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima više od 190 miliona korisnika na 13 tržišta.

Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija.

Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare