Umetnici  slikaju za niško porodilište

NIŠ

Dvanaestoro likovnih umetnika iz regiona  i ove godine učestvuju u sada već tradicionalnoj Likovnoj koloniji, humanitarnog karaktera, koja se održava od 26. do 30. juna u Nišu. Umetnici borave u Divljani, a svoja dela će Nišlijama predstaviti poslednjeg dana kolonije u petak od 11 sati u Parku Svetog Save. Sav prihod od prodaje slika namenjen je Ginekološko akušerskoj klinici.

                                Među učesnicima kolonije su Goran Nikolić, Bratislav Anđelković – Bata iz Vučja, Branislav Milenković – Palma, Petra Jovanovska, Gvozden Antić, Goran Ristić, Marija Ristić, Ljubomir Cekić, Jelena Stošić, Dragana Despotović, Slavoljub Todorović – Zorkin, Boža Milić – Tisin.

                             Ujedninjeni u želji da kroz umetnost pošalju porzuku solidarnosti i humanosti, slikari i slikarke iz zemlje i regiona su se i ove godine uzeli učešće u likovnoj koloniji koju zajednički organizuju Udruženje umetnika „Car Konstantin“ i Gradska opština Medijana.

                              Podsećamo, ovo je četvrta godina zaredom da umetnici iz zemlje i regiona pomažu da buduće mame i njihove bebe imaju bolje uslove. (kraj) VP/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare