Ulica Rade Žunića dobija novo osvetljenje

LESKOVAC

Početak radova na izgradnji uličnog led osvetljenja u ulici Rade Žunić u Leskovcu obišao je gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima. Vrednost ugovorenih radova je 11,78 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 60 kalendarskih dana.

„LED osvetljenjem ostvaruju se ogromne uštede u potrošnji električne energije“ ističe gradonačelnik Cvetanović i dodaje da sa druge strane grad izgleda mnogo lepše i modernije.

„I bezbednost svih učesnika u saobraćaju podići će se na mnogo viši nivo, što je i naš zajednički cilj. S obzirom na to da se radi o državnom putu, rešenje o građevinskoj dozvoli je izdalo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i na to smo čekali da bi danas počeli sa radovima.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“, pojašnjava da je ugovorom precizirano da se uradi demontaža postojećih stubova, isporuka i ugradnja novih stubova, ugradnja svetiljki sa LED izvorom svetlosti, ugradnja kabla za napajanja javnog osvetljenja i izmeštanje ugroženih kablovskih vodova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare