Uklonjenje životinjske kosti sa puta Strojkovce-Radonjica

LESKOVAC

Po nalogu komunalne inspejkcije radnici JKP “Komunalac” su danas pre podne uklonili životinjske kosti koje je nepoznaa osoba bacila pored puta Strojkovce-Radonjica, o čemu je sinoć JUGpress pisao .

Šef gradske službe inspekcije Saša Pešić je za JUGpress rekao da su inspektori izašli na teren jutros , da je u njihovu kancelatiju dolazio i vlasnik njive na koju su delimično kosti bačene.

“Komunalna policija je već bila na terenu i razgovarala sa meštanima. Obavestili su nas da za sada nije poznato ko je te kosti bacio a mi smo izdali nalog JKP “Komunalac” da one budu hitno uklonjenje zbog opasnosti od zaraze”, rekao je Pešić.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Peca Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Peca
Gost
Peca

Ali zato se NE SMEJU uklanjati kosti iz uličica u kojima se prave divlji azili za pse lutalice a sve u blizini jednog marketa. Već deset dana i duže čekam izveštaj komunalne inspekcije koji se oni plaše da napišu jer je počinioc poznat, ali ga neko izgleda štiti!
Bio sam svedok kada je jedan pas pojurio dete na biciklu koje “ga je verovatno diralo”. Ne znam zašto građani plaćaju Komunalac i azil za pse, kad oni NE SMEJU da intervenišu!!!!
p.s. Verujem da bi i samim psima bilo, sada kad je hladno, bolje u azilu

Проститутки Бишкека