Novogodišnji koncert orkestra “Impresija”

NIŠ

Niški kamerni orkestar “Impresija” održaće 26. decembra u Domu Vojske veliki Novogodišnji koncert, sa početkom u 21 čas. Kao solisti na koncertu nastupiće Bojana Stamenov i Zoran Šandorov, a dirigent je Bojan Stanković.

            Snežana Jovanović, koja je na čelu orkestra “Impresija”, navodi da će program biti “veseo, pravi novogodišnji”, a namera je da ovaj događaj postane tradicija.

            Na repertoaru će se, prema rečima Bojane Stojanov, naći najveći hitovi disko i fank muzike, između ostalog pesme Done Samer, Majkla Džeksona, Džamirokvaja, Stivija Vondera i mnogih drugih. Bojan Mladenović, pijanista, uradio je aranžmane za sve kompozicije, što je, ističe, zahtevalo mesec i po dana ozbiljnog rada.

              “Izvešćemo repertoar koji uglavnom može da se čuje u klubovima, sa sastavom koji će izvesti tu muziku kako treba. Đuskanje publike je vrlo poželjno”, navela je Bojana Stamenov. Pevačica je pre dve godine nastupila u Narodnom pozorištu u Nišu i tom prilikom, kako je rekla, bila “oduševljena da Niš ima orkestar kao što je “Impresija”.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na biletarnici Doma Vojske, po ceni od hiljadu dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare