Ujedinjena opozicija u Vranju poručila da je vreme da se naprednjaci pošalju na smetlište istorije

VRANJE

Predstavnici Ujedinjene opozicije u Vranju na današnjoj konferenciji za novinare koju su održali u pešačkoj zoni pozvali su građane da na izborima 3. aprila, zaokruže listu pod rednim brojem 5, koju predvodi Marinika Tepić.

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Mirjana Ilić Stošić je rekla da je vreme za promene i da ovu vlast 3. aprila treba poslati na smetlište istorije.

Ona je rekla da je Srbiji potrebna nova vlast, potreban je novi predsednik i pozvala građane da glasaju za kandidata Zdravka Ponoša.

Predsednica SSP pozvala je građane i da u što većem broju izađu na birališta.

To isto je učinio i predsednik gradskog dobora Narodne stranke Đorđe Ristić.

On je rekao da sadašnja vlast već deset godina pljačka Srbiju i  njene građane i da ih laže kako žive u ekonomskom blagostanju.

Nela Dimitrijević potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke smatra da se radi o neravnopravnoj borbi i da 3. aprila građani treba da zaokružite čistu peticu, kako bi ovu zemlju počeli da vode odlični đaci, a ne oni najgori.

Za vreme trajanja konferencije za novinare aktivisti Srpske napredne stranke jakom muzikom su ometali skup.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goca
Goca
10 meseca pre

Covek Klausa Svaba. Na spisku Globalnih Mladih Lidera foruma iz Davosa se nalaze Vuk Jeremic, Bozidar Djelic i Srdja Popovic. Zdravko Ponos je Visi Savetnik Centra za Medjunarodnu Saradnju i Odrzivi Razvoj (CIRSD) gde je predsednik Vuk Jeremic.