Ujedinjena opozicija u Vranju poručila da je vreme da se naprednjaci pošalju na smetlište istorije

VRANJE

Predstavnici Ujedinjene opozicije u Vranju na današnjoj konferenciji za novinare koju su održali u pešačkoj zoni pozvali su građane da na izborima 3. aprila, zaokruže listu pod rednim brojem 5, koju predvodi Marinika Tepić.

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Mirjana Ilić Stošić je rekla da je vreme za promene i da ovu vlast 3. aprila treba poslati na smetlište istorije.

Ona je rekla da je Srbiji potrebna nova vlast, potreban je novi predsednik i pozvala građane da glasaju za kandidata Zdravka Ponoša.

Predsednica SSP pozvala je građane i da u što većem broju izađu na birališta.

To isto je učinio i predsednik gradskog dobora Narodne stranke Đorđe Ristić.

On je rekao da sadašnja vlast već deset godina pljačka Srbiju i  njene građane i da ih laže kako žive u ekonomskom blagostanju.

Nela Dimitrijević potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke smatra da se radi o neravnopravnoj borbi i da 3. aprila građani treba da zaokružite čistu peticu, kako bi ovu zemlju počeli da vode odlični đaci, a ne oni najgori.

Za vreme trajanja konferencije za novinare aktivisti Srpske napredne stranke jakom muzikom su ometali skup.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goca
Goca
2 godine pre

Covek Klausa Svaba. Na spisku Globalnih Mladih Lidera foruma iz Davosa se nalaze Vuk Jeremic, Bozidar Djelic i Srdja Popovic. Zdravko Ponos je Visi Savetnik Centra za Medjunarodnu Saradnju i Odrzivi Razvoj (CIRSD) gde je predsednik Vuk Jeremic.