putlocker movies

istanbul escort iptv pulibetpulibet

Uhapšena zbog varanja lakovernih žena

NIŠ

Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su S. M. (1991) iz okoline Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo prevara.

Sumnja se da je ona sa još jednom osobom, za kojom policija traga, od početka avgusta do kraja oktobra 2017. godine prevarila tri građanke Niša.

One se terete da su od oštećenih tražile pomoć za lečenje bolesne dece, a potom nudile da im skinu magiju sa nakita i novca uz pomoć ikone Svete Petke, navodi policija.

Kada bi im oštećene dale novac i zlatni nakit, jedna od njih bi navodno skidala magiju i predmete umotavala u krpu ili peškir, a potom ostavljala na najviše mesto u kući, a ženama govorila da treba da ih uzmu za sedam dana. Osumnjičene su od prevarenih žena tražile da ih isprate do ulaznih vrata stana kako bi dobile na vremenu da žene ne shvate odmah da su prevarene, dodaje se u policijskom saopštenju.

Po nalogu tužioca osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je uz krivičnu prijavu sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Policija poziva građane koji su oštećeni na ovaj ili sličan način i prepoznaju osobu sa fotografije da se jave u Policijsku upravu u Nišu na telefone 018/503-235 i 018/503-173.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o