Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve” se nudi za pregovore sa SNS-om

LESKOVAC

U javnosti se pojavila vest o pregovorima oko postizbornih koalicija i formiranju vlasti u Leskovcu i o nesuglasicama oko raspodele fotelja i gazdovanja javnim preduzećima.
Vest je bila praćena neproverenom informacijom neimenovanog “izvora” da leskovački lider SNS-a ozbiljno razmišlja o tome da na pregovore pozove i Aleksandra Rangelova, saopštilo je Udruženje građana “Svi za jednog , jedna za sve” ali ne navode u kojoj s eto tačno “javnosti” pojavila takva vest.

” Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” obaveštava javnost:

1) Dijalog između različitih pa i suprotstavljenih političkih opcija je dužnost svake odgovorne
političke organizacije.
Čak i kada su u pitanju vojni sukobi, njima prethode i njih slede pregovori, dijalog i sukob mišljenja zaraćenih strana.
Naša politička organizacija će se odazivati pozivima na dijalog koje upute predstavnici vlasti, ali pod određenim uslovima:
a) Poziv za sastanak sa dnevnim redom treba uputiti u pisanoj formi na mail: svizajednogjedanzasve.le@gmail.com.
b) Sastanci će se održavati radnim danima u radno vreme u zgradi Lokalne samouprave grada Leskovca u sali Gradskog veća.
c) Na sastancima će učestvovati tročlana delegacija našeg Udruženja.
d) Sastancima će prisustvovati  ili predstavnici medija ili zapisničar uz obavezu prezentovanja zapisnika javnosti ili davanja zajedničkog saopštenja”, navodi se u saopštenju.

U nastavku saopštenja autor prenosi i mali sastav o partokratiji i kako je on smatra i navodi da se “odlučno protive političkoj trgovini”.

O trgovini političkim idejama građana koji su podržali ovu listu, verujući u oblak koji su širili oko njih da je Rangelov “prava opozicija” koja nikad neće čak ni da pregovra sa SNS-om u ovom traktatu ništa ne piše. (kraj) saopštenje-LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

26 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bio sam i čuo sam
Bio sam i čuo sam
5 meseca pre

Ovde u konentarima sve isprozivaše , sem dugogodišnjeg poverenika DS Čarlija i “največeg opozicionara” Šiškina. Njih li amnestirate? Pa njih dvojica su bili glavni rušitelji dogovora leskovačke opozicije jer su gurali samo Rangelova, po svaku cenu. A to su i javno rekli na sastancima da ih zajednička lista ne zanima i da podržavaju Rangelova a i svuda su prtičali.Pa je sad red da javno kažu jel ovo nudjenje Mesku za pregovore i njihova ideja? Da li oni ovo podržavaju? Za Šikina znaju oni koji sede u Marfiju da javno podržava Rangelova dr Rikija i u ovom nudjenju. Čarli je lukaviji pa se ne izjašnjava po kafićima. Oće sad Čarli i odbornica iz SRCE, takozvana predsednica GO, da se pridruže tim pregovorima i odborničkoj grupi Rikija?
I da li to podržavaju i njihove stranke? Stvarno je vreme da se i u leskovačkoj opoziciji i “opoziciji” najzad rasčiste stvrai. Da nas ne zamajavaju godinama isti likovi kojima je najveći uspeh što su uništili lokalne odbore tih stranaka. Pa da krenemo iz početka.

Clan udruzenja
Clan udruzenja
5 meseca pre

Da nije Rangelova, koga li bi Resetka i Jugpres blatili? I jedne i druge treba da bude sramota. Trebalo bi da ispred svake vesti stave upozorenje da ovo nema veze sa objektivnim novinarstvom. Udruzenje jos nije dobilo zvanicni poziv,a svi vec unapred znaju sta ce biti! Ovo me podseca na pricu Svetu se ne moze ugoditi, jer i da je striktno odbijeno, opet bi bilo pljuvanja. Da je udruzenje htelo bilo kakvu koalicuju, to bi uradilo pre izbora. I dajte, od.ebite vise od Rangelova!

Laznjaci
Laznjaci
5 meseca pre
Odgovori  Clan udruzenja

Vidi, Rangelova ne treba niko da blati, izgleda. On sam to najbolje radi . A ti bi trebao malo da poradiš na čitanju sa razumevanjem onoga ispod čega pišeš. Jel čitaš saopštenje koje je pisao Rangelov? Ša šta piše u njemu? I, nešto ste pogrešno razumeli ,, opozicijo,, kad oćeš da se baviš politikom onda mora da budeš spreman i na kritike. Naročito kad se lažno predstavljaš i tako obmanjuješ ljude, a onda pokažeš svoje pravo lice. Nisu vam krivi novinari što se vi kurvate. Zato, odj.bi ti
.

Clan Udruzenja
Clan Udruzenja
5 meseca pre
Odgovori  Laznjaci

Vidi se po recniku da si pravi intelektualac. Nacitan, obavesten, patriota i td. Odlicno znam sta pisem i ovo nisu kritike vec baljezganja da bi bilo vise pregleda. I nisam nikakv laznjak, a ovde ne mogu da ti pokazem lice da vidis koga vredjas. Kreni da se bavis politikom, pa da nam pokazes kako treba, naucniku. Pozdravljam te na isti nacin kao i ti mene.

Laznjaci
Laznjaci
5 meseca pre
Odgovori  Clan Udruzenja

Hahahaha, da li je ovo realno da ne znaš ni sam šta Ti pišeš. Optužuješ Rangelova da ,, baljezga,,I reši malo tu nervozu, nije zdrava. Naročito sad kad oćekujete poziv na gmail od Meska. Nego, jesu vam tu svi odbornici? Ozbiljno se priča po opštini da su neki već ,, zalutali,, kod Meska. Proverite vi to tamo bolje. Da imate sa kim da pregovarate s Meskom u prisustvu zapisnićara

Anđelka
Anđelka
5 meseca pre

Kad će ovaj grad da ima prave i istinite informacije,zaslužuli smo

Nenad
Nenad
5 meseca pre

Ma svi ste ( i vlast i opozicija ) zafrkanti, a glup narod breeee

Mica
Mica
5 meseca pre

Odlično rečeno u naslovu, nude se kao k…

Oi!
Oi!
5 meseca pre
Odgovori  Mica

Baš tako

Virtualac
Virtualac
5 meseca pre

Jos uvek nema prave opozicije u ovom gradu. Na proslim izborima Zdravkovic i Semba su isli na kanabe kod Meskica i to ih je kostalo bar 4-5 mandata. Sada neka idu Rangelov i Mici pa će videti kako će proći na sledećim izborima.

Dobrivoje
Dobrivoje
5 meseca pre
Odgovori  Virtualac

Misliš Rangelov, Bata Stamenkoviž, Saša Pešić i stara ekipa oko njih su puštali priče po gradu da su Neša i Šemba išli na kanabe kod Meska a da su oni ta ,, prava opozicija,, koja, u stvarnosti, pravi dilove sa Meskom i mažnjava pare za projekte proširuje kafić i ostalo? Pa, evo vam ,, prave opozicije,, . A od Neše i Šembe i ekipe oko njih je dosta što su na svakoj skupštini i konferenciji za novinare glasno iznosili Meskove zloupotrebe. Ovi ,, pravi,, ga i ne pominju, oni pljuju Nešu i Šembu. Šta misliš, zašto to rade?

Žika
Žika
5 meseca pre
Odgovori  Dobrivoje

Bravo.Konačno da neko kaže istinu.

Virtualac
Virtualac
5 meseca pre
Odgovori  Dobrivoje

Prvo pitaj Nesu u Sembu da li su stvarno bili kod Meskica na kanabe nakon proslih gradskih izbora, i to kod njega u porodicnoj a ne u gradskoj kuci, pa posle nesto pricaj. Isto ovako kao sa Djurovicem sada su pricali oko podele pleba i ulaska u vlast sa sektom. Narod jeste naglupicav ali ne bas toliko koliko oni misle. Kazna je stigla, sada imaju manje mandata nego ranije. Neka ide i Rangelov sada, isto ce proci na sledecim izborima kao i Nesa sada. Mesku odgovara samo da dodju na kanabe. Za vlast mu uopste ne trebaju kao takvi a niti ih iskreno zeli u vlasti da bi delio plen sa njima.
A sto se tice svega sto su iznosili i pricali u vezi Meskica, nakon ovih izbora ne vidim ama bas nikakav rezultat toga jer Mesko i dalje ima APSOLUTNU vecinu a oni su dobili manje. Dakle tim trabunjanjem u skupstini su samo sebi nastetili. Dajte budimo malo objektivni da bi bolje delovali i nekada stvarno smenili ovu sektu sa vlasti.

Dobrivoje
Dobrivoje
5 meseca pre
Odgovori  Virtualac

Tačno to priča Mesko godinama po kuloarimna a Rangelov, Bata Stamenković, Saša Pešić i ekipa su dalje širili i dodavali. Nazivać ,, trabunjanjem, to što su ljudi iz te odborničke grupe iznosili ozbiljne dokaze o zloupotrebama? Očekivali se da Neša i Šemba dobiju više glasova a Mesku i “pravoj,, opoziciji oni godinama jedina meta i , zajedno sa Meskom, godinama rade protiv njih? Smenićete Meska sa Rangelovim, Šiškinom, Sašom Pešićem? I sve pjujući Nešu i Šembu a ne vlast? Evo, jedanaest godina ste vrlo uspešni u miniranju bilo kakve ozbiljne aktivnosti protiv Meska.

Virtualac
Virtualac
5 meseca pre
Odgovori  Dobrivoje

Ne moze nikako Rangelov biti krivac sto sto su Nesa i Semba pre 4 godine isli kod Meskica na kanabe u njegovu porodicnu kucu. Rangelov ce biti odgovoran ako to isto uradi sada cak i u gradskoj kuci sto je za vrlo malo bolja opcija ali ipak sasvim dovoljno losa da na sledecim izborima ostane bez bar polovine osvojenih mandata isto kao i Nesa i Semba sada.

Ana
Ana
5 meseca pre
Odgovori  Virtualac

Ajd okači ovde tu fotografiju kad su Neša i Šemba bili u Meskovoj porodićnoj kući pre četiri godine na kanabe. Sigurno je imaš , bio si prisutan ako si već toliko siguran u to što pišeš. Pa da vide i svi ostali. I, da, moraš da raskrstiš i sa svojim stavovima da posao opozicije nije da kritikuje Meska i pričaju o zloupotrebama vlasti i da to ocenjuješ kao ,, baljezganje. Ili ,, opozicija ,, treba da se bavi pljuvanjem onih koji su problem Mesku, kao Neša i Šemba? Nije valjda da je to strategija leskovačkih opozicionih magova koja im se najviše isplati?

Virtualac
Virtualac
5 meseca pre
Odgovori  Ana

Nema sta da kacim fotografiju. Jedan od njih trojice se hvalio i to mi licno rekao. Jedino ako me nije slagao sto uopste ne iskljucujem imajuci u vidu nadimak jednog od njih. Eto neka novinari pitaju Meska javno prvom sledecom prilikom posto Nesa i Semba sada to kriju od javnosti, i stide se toga kao i sto treba da se stide za razliku od Rangija koji se ponosi i nudi Mesku kao k…
Sta god da je ta prava opozicija radila u poslednjih 12 godina ocigledno nije dalo ocekivani rezultat obzirom da je sekta upravo usla u svoj 4. mandat apsolutne vladavine. Prema tome ako je toj opoziciji stvarno stalo da sekta ne dobije i 5. mandat na izborima 2027. godine treba definitivno da promeni svoj nacin delovanja i prema vlasti a i prema drugima u opoziciji.

Slave
Slave
5 meseca pre
Odgovori  Virtualac

Evo i mene sad zanima, jel ima fotografija ili je ovo samo priča opajdara kakve vole da šire Cvetanović i njegovo okruženje ? A i neki iz opozicije. Ako tvrdite da je tako, da su bili u njegovj kući na kanabeu, dajte fotografiju. Ako nema fotografije, onda je sve ovo samo naklapanje iz kabineta i kafića

Glas iz naroda
Glas iz naroda
5 meseca pre
Odgovori  Dobrivoje

Jedini krivci za jos jedan mandat sekte u gradu su Spiricka-Carli-Siskin, Nesa-Semba i Rangelov&Co i to tim redosledom. Spiricka-Carli-Siskin jer potcenjuju snagu grupa gradjana i udruzenja a velicaju svoju i svojih centrala u Beogradu bez kojih ne smeju ni da prdnu. Nesa-Semba jer nisu hteli da prihvate Rangelova kao zajednickog kandidata opozicije za gradonacelnika obzirom da ocigledno i ima najvecu podrsku u opoziciji. A Rangelov jer nije zeleo koalicije sa drugima, ili ih je hteo ali samo pod njegovim imenom, vec se umislio da je lokalni Isus i da moze sve sam. I iz tog razloga svi do jednog treba da se zabiju u misiju rupu i cute ako vec nece da preuzmu odgovornost i daju ostavke a ne da se busaju u prsa.

Dobrivoje
Dobrivoje
5 meseca pre
Odgovori  Glas iz naroda

Slazem se u svemu , vidi se da dobro poznaješ stvari. Sem u jednome, da li si realan kada kažeš da je Rangerlov trebalo da bude zajednički kandidat opozicije za gradonačelnika? Rangelov koji je samozaljubljen u sebe i veruje da je on lično Isus a zahvaljujući svojoj bezgraničnoj sujeti i prevrtljivošću, nepoštovanjem dogovoram, je otera sve one koji su vredeli a trčali su u kampanji za njega? I za mesnu zajednicu i sad? I najbliži mu saradnik i savetnik Gojkov Pupica? Takav čovek, koji ne zna elementarne stvari o politici i organizovanju lokalne samouprave, a ne želi ni da uči jer on je u svojoj glavi sveznalica, treba da predvodi opoziciju? I pri tome, na najmanju provokaciju s astrane, pokazuje d aje ozbiljna tiranin koji se nevaspitano dere na svoje saradnike? Imaš sve to i na snimcima po portalima. Čoveče, ipak.

Glas iz naroda
Glas iz naroda
5 meseca pre
Odgovori  Dobrivoje

Sve je to tačno za dr Rangija, ali kakav god da je on je i kao takav dobio najveću podršku od glasača opozicije, odnosno veću i od Neše a o Spiričkoj da ne pričam. Mozes li tek zamisliti kakvi su njih dvoje. Sta vise Spricka je uoči samih izbora rekla da bi razgovarala sa SPS-om nakon izbora o vlasti sto je potpuni amaterizam u politici a ona vec 20 godina u tome. Zato je i dobila sada samo 1 mandat. Da je nekim slucajem tada samo pomenula i SNS imala bi 0 mandata. Kao sto neko rece gore, ovaj narod jeste naglupičav ali ne i bas toliko glup kao sto vi u opoziciji mislite. Prema tome pazite dobro sta pricate i radite sledece cetiri godine ukoliko uopste zelite da imate i jedan mandat a do sledecih izbora u 2027. pravac u skupstinske klupe i mlatite praznu slamu kao i do sada dok Meskić apsolutno vlada i pita se za sve sam. Mene bi bilo sramota da sam na mestu ovakve opozicije koja je sebi dozvolila da jedan takav covek ima apsolutnu vlast u gradu, a oni se jos ponose necime sto su postigli.

Lošmi
Lošmi
5 meseca pre
Odgovori  Dobrivoje

Pa osim Nese, Spiricke i Rangleva nije ni bilo nekog cetvrtog izbora jer niko od njih troje nije zeleo da ustupi svoje mesto nekom drugom iz njihovih organizacija ko bi imao mnogo vece sanse nego oni.
Spiricka se umislila da ce na krilima Srbije protiv nasilja ona biti nova gradonacelnica. Dr Nesa sujeta nije zeleo da podrzi svog kolegu drugog sujetnog doktora koji se nakon pobede u MZ zaneo vise nego Tito i Sloba zajedno. Tako da se ipak slazem da od tih troje najvece sanse je ocigledno imao Rangelov i trebali su njega podrzati ovi drugi kakav god da je a naravno ni blizu nije dobrog resenja.

Mile
Mile
5 meseca pre
Odgovori  Lošmi

I onda taj Rangelov ode da se dogovori sa Meskom koga nikada ni na koji način nije kritikovao jer su oni, bože moj, drugari iz škole. I tako proda još veći broj opozicionih glasova. Sve je tačno što si napisao ali, kad se pogleda iz ovog ugla, bolje da ljudi vide ko je kakav na vreme. Rangelova su obavijali maglom opozicionara i ljudi su stvarno poverovali u to. Oni koji su makar dva puta razgovarali s njim videli su da on nema kapacietet za to i da je samo “japaja”. Sve može da se gleda i iz drugog ugla, možda je Rangelov lansiran da bi pokupio glasove Spirićki i Neši i tako sprečio veći uspeh opozicije u Leskovcu? I da su ti koji su ga lansirali zapravo sve vreme radili u dogovoru sa Meskom. Vrlo je čudno da Mesko dozvoli tu pobedu u mesnoj zajednici, na drugim mestima je bilo i fizičkih obračuna za glasove, i da mu u predizbornoj kampanji diže rejting nameštenim rezultatima istraživanja. Odkad to Mesko radi nekome ko je stvarna opozicija,sem kada želi da ruši druge koji su mu istinski problem? Pa vrlo indikativno uključivanje Micija , koji se već ranije dogovorio sa listom Živeti slobodno da bude nosilac liste pa sutradan odustao. Pa se dogovorio sa Zavetnicima i sutradan odustao. Ozbiljna je tu bila igranka na urušavanju opozicije a ko je kakvu ulogu tačno imao,saznaće se vrlo brzo.Rešenje jeste nova ekipa ali mora vrlo pažljivo da se bira da ne uleti neki novi Rangelov i ekipa koja ga gura.

Sve vizionar do vizionara a mi propadamo
Sve vizionar do vizionara a mi propadamo
5 meseca pre
Odgovori  Mile

Definicija politike je da politicar sve obrne u svoju korist. I za politiku kazu da je kurva jer menja misljenje, stavove, u zavisnosti od interesa. Sve, ali sve, iskusan politicar iskoristi, okrene u svoju korist. I da su pobedili u Dubocici bez Meska, evo Vi mu vec prisivate sposobnost planiranja ishoda izbora. U Dubocici nije pobedio Rangelov nego stanari. Koji poput onih sto za asfalt prodadose u selu veru za veceru, mogu i mimo Rangelova i mimo Meska da reaguju. Migu da se uinate a mogu i da trguju. Mnogo vizionara na malecak Leskocac. Za skolu, struku, nemaju kapacitet al s politiku ubivav. I Mesko je bio mala beba pre 40 godine. Rangelov nema putera zato sto nema iskustvo. Dobio je odbornike bez zasluge, sem sto je neiskusan, neokaljan.

Lošmi
Lošmi
5 meseca pre
Odgovori  Mile

Slažem se, i to je sasvim moguće. Sami će se otkriti za koju nedelju pa ćemo valjda 2027. svi biti malo pametniji.

Virtualac
Virtualac
5 meseca pre
Odgovori  Mile

Da, da, kako da ne, ajmo sada malo u neke teorije zavere kako bi opravdali svoj izborni debakl i prebacili odgovornost kao po obicaju na neke druge jer mi naravno nikada nismo odgovorni za bilo sta. Isto tako i sekta misli. Za to sto je Spiricka dobila samo 1000 glasova ne moze niko drugi biti odgovoran nego ona sama. Prema tome neka se pogleda u ogledalo i prizna sebi da je sugrađani ne žele kao ni njenog sefa Djilasa i zauvek zajedno sa njim povuče iz politike jer ce tako najvise pomoci da dodje do smene vlasti. Sta su znali pokazali su i zahvaljujuci njima sada imamo sektu evo po cetvrti put na vlasti.