Učenik ozbiljno povređen u tuči u školi „Ivo Andrić

NIŠ

   Dvanaestogodišnji učenik Osnovne škole „Ivo Andrić“ u Nišu zadobio je prelom ključne u kosti u tuči sa vršnjakom, tokom malog odmora u jučerašnjoj popodnevnoj smeni. Ekipa Hitne pomoći je intervenisala i dečaka prevezla na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, gde je zadržan na bolničkom lečenju.

                        Prema rečima direktorka škole „Ivo Andrić“ Milica Petrović do tuče učenika šestog razreda došlo je u školskom dvorištu za vreme malog odmora.

                         „Učenik je otključao vrata i istrčao u dvorište, a za njim je krenula grupa šestaka. Dvojica dečaka su se potukla, a učenik osmog razreda je pokušao da ih razdvoji. On je je jednog od njih povukao i oborio na beton. Dečak je prilikom pada zadobio prelom ključne kosti“, izjavila je direktorka. “Škola je povodom tog dogadjaja preduzela sve propisane mere i danas će održati sastanak tima za bezbednost”.

                         U Policijskoj upravi u Nišu su kazali da su policija i Osnovno javno tužilaštvo obavešteni o povredjivanju učenika u školi i da je u toku istraga povodom tog dogadjaja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare