U Zdravstvenom centru Vranje posao dobilo devet mladih lekara 

VRANJE

U sali Doma zdravlja u Vranju danas je devet najuspešnijih diplomaca Medicinskog fakulteta, dobilo ugovore o radu na neodređeno vreme u Zdravstvenom centru. 

Reč je o lekarima koji su u prethodnom periodu u ovoj zdravstevnoj ustanovi bili angažovani kao lekari po ugovoru 

Na svečanosti direktor Zdravstvenog centra Vranje dr Saša Đorđević je istakao da je izuzetno ponosan na ove mlade lekare koji su ono što treba ovoj ustanovi, a to su novi ljudi i nove sveže snage.  

On im je poželeo da se pronađu u specijalizacijama i stručnom usavršavanju koje im sledi i uputio ih je na zajedništvo i saradnju sa svim zdravstvenim radnicima u Zdravstevnom centru Vranje.  

„Posebno je važna svaka sugestija kolega i ostalih zdravstvenih radnika i neprocenjiva je u kreiranju vašeg  profesionalnog pristupa poslu i pacijentima, kao i odnos uvažavanja i poštovanja kako prema svim zaposlenima u Zdravstvenom centru Vranje, tako i prema svim korisnicima naših usluga“,  istakao je dr Đorđević. 

Projekat je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić i uspešno se realizuje u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Ministarstvom zdravlja. 

Ugovori o zaposlenju verifikovani su odlukom Vlade Republike Srbije 10. marta 2022. godine i rešenjem Ministarstva zdravlja mesec dana kasnije, o angažovanju na određeno vreme s tim da, ukoliko pokažu odlične rezultate budu i trajno angažovani. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare