U Vranju počinje da radi Škola tenisa

VRANJE

Potpisivanjem ugovora između Đorđa Merdžijevića teniskog trenera sa ATP licencom i direktora JU ,,Sportski objekti“ Bobana Mladenovića u Vranju zvanično počinje da radi Škola tenisa na terenima sportsko – rekreativnog centra.

Merdžijević se zahvalio na pruženoj prilici da svoje znanje i iskustvo prenese svima koji žele da se bave tenisom u Vranju, bez obzira da li je reč o mladima koji sanjaju da zaigraju na čuvenim turnirima, ili onima koji tenisom žele da se bave rekreativno.

„Verujem u ono što radim i nadam se da će i ova škola tenisa iznedriti talentovane tenisere“, kazao je Merdžijević.

Ovom događaju prisustvovali su gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradski većnik zadužen za sport i omladinu Nenad Đorđević.

„Veoma mi je drago kada se mladi, uspešni i ostvareni ljudi koji su bogato znanje stekli u inostranstvu vrate u svoju zemlju i svoj grad i stečeno znanje prenesu mlađim generacijama. Takav primer je upravo i Đorđe Merdžijević koji može da se pohvali ATP licencom za teniskog trenera. Lokalna samouprava pružiće svu neophodnu podršku kako bi škola tenisa zaživela i uspešno radila. Takođe, potrudićemo se da i u Vranju budu organizovana teniska takmičenja“, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

Za Školu tenisa zainteresovani mogu da se prijave u prostorijama JU ,,Sportski objekti“ ili na samim teniskim terenima.

Pored toga što će raditi Škola tenisa rekretaivci će moći da iznajmljuju određene termine.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare