U Vranju o realizaciji Projekta „Čista Srbija“

VRANJE

Vranje je prvi grad u zemlji u kome je počela realizacija Projektra „Čista Srbija“. To je bio i povod da se u ovom gradu sastanu predstavnici lokalne samouprave i svi oni koji su angažovani na realizaciji ovog projekta i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Operativni sastanak održan u Vranju prvi je u nizu koji će biti organizovani na teritoriji Srbije sa ciljem da se preduprede svi eventuali problemi i u zajedničkoj komunikaciji rešavaju u najkraćem mogućem roku.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je rekao da je ovaj  sastanak prilika da se vidi šta je do sada urađeno, ali i da se sagledašta je sve potrebno kako bi bila nastavljena realizacija projekta.

U ime Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture govorio je državni sekretar Dragan Stevanović.

„Ideja jeste da damo na značaju jugu Srbije. Dosta toga je u Vranju urađeno u proteklim godinama na ovom području, jer za nas je jako važno da jug Srbije na neki način bude u fokusu, s toga je odavde i započet projekat „Čista Srbija“. Jedan ozbiljan i značajan projekat za Vranje. Bilo je problema tokom realizacije projekta, ali zato i jesmo svi zajedno tu, da na vreme reagujemo i rešavamo ih u hodu“, rekao je  Stevanović.

Sastanku su prisustvovali i državna sekretarka u resornom ministarstvu Isidora Burić, kao i v.d. pomoćnika ministra Dušan Radonjić, koji su zaduženi za praćenje realizacije projekta „Čista Srbija“ na teritoriji cele zemlje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare