U Vlasotincu raspisan konkurs za dodelu novčanih nagrada učenicima, studentima i mladim talentima

VLASOTINCE

Opština Vlasotince raspisala je Konkurs za dodelu jendokratnih novčanih nagrada najboljim učenicima, studentima i mladim talentima za 2020.godinu.

Za učenike osnovnih škola predviđena je nagrada od 10.000 dinara, za učenike srednjih škola 20.000 dinara, za studente visokoškolskih ustanova akreditovanih kod resornog mnistarstva novčana nagrada iznosiće 30.000 dinara, dok će ona za mlade talente iznositi 20.000 dinara.

Kandidati, uz konkursnu dokumentaciju, treba da podnesu prijavu na obrascu koji se može preuzeti sa sajta opštine Vlasotince https://vlasotince.rs/konkurs-za-dodelu-jednokratnih-novcanih-nagrada/ ili u Uslužnom centru, na šalteru broj 1.

Pravo na jednokratnu novčanu nagradu može se ostvariti samo jednom u toku kalendarske godine i samo po jednom od osnova. Rok za prijavljivanje i podnošenje dokumentacije je 15 dana od dana objavljivanja na sajtu opštine, odnosno do 09.06.2020.godine. Tekst konkursa nalazi se na oglasnoj tabli i sajtu opštine Vlasotince, gde će se, po okončanju postupka, naći i rezultati konkursa, navodi se u saopštenju iz ove opštine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare