I u Svetoilijskoj menjaju vodovodne cevi

LESKOVAC

U Svetoilijskoj ulici počeli su radovi na zameni vodovodne mreže u dužini od 880 metara.

Vrednost radova je oko 160.000 evra.

Na novu mrežu biće povezano 160 potrošača.

Gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović, najavljujući početak radova, rekao je da će biti promenjene višedecenijske stare cevi novim cevima od savremenog materijala.


„Ovo je jedna od najfrekventnijih ulica u našem gradu, gde je u prethodnom periodu često dolazilo do havarija. Zato je rekonstrukcija vodovodne mreže neophodna. Zbog planiranog asfaltiranja koje će tek uslediti bilo je potrebno kompletirati podzemnu infrastrukturu.“
Investitor radova je JKP „Vodovod“, čija direktorka Kosara Ilić kaže da je rok za završetak radova u Svetoilijskoj ulici 73 dana.
„U ovoj ulici su mahom stara domaćinstva, a to znači da se faktičko stanje u smislu vlasništva promenio. Potrebno je da nam se građani jave kako bi sebi izdvojii drugi vodomer, čime obezbeđuju bolju funkcionalnost domaćinstvu. Ujedino se i izvinjavamo građanima zbog buke, ali ovo se radi zbog njih, jer kada su se događale havarije oni su najviše trpeli zbog toga.“

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Polovni buntovnik
Polovni buntovnik
6 godine pre

Znam jednu frekventniju ulicu gde se mnogo češće dešavaju kvarovi na vodovodnoj mreži, ali u njoj ne stanuju VIP građani, već prosta glasačka mašina bez uticaja (osim kad su izbori). Pogađate, to je Vlajkova ulica (sa bočnim #slepim” sokacima). Da ne bude da pričam napamet, neka direktorka Sanja pita svoje radnike iz pogona kod fabrike Zdravlje, pa će joj reći isto kao i meni … Pozdravljam to što se sređuje vodovodna mreža u i oko centra, ali bi voleo da i mi u Vlajkovoj dobijemo ispravnu vodovodnu instalaciju, a time i ispravnu vodu (a ne da kao neki uposlenici Vodovoda da u svom dvorištu kopamo bunare).

Zbunjen
Zbunjen
6 godine pre

Koja Sanja bre? ?

Polovni buntovnik
Polovni buntovnik
6 godine pre
Odgovori  Zbunjen

Pa Kosara Ilić, direktorka. Tako je zovu ili se samonazvala, još odkad je bila šef marketinga, tj glavna promoterka u Zlatnom tragu.