U subotu zatvara se Ulica Kralja Milana

VRANJE

Zbog održavanja manifestacije  „Daj prdalu raku 2020“, u subotu, 3. oktobra, od 11.30 do 13 sati biće zatvorena Ulica Kralja Milana u Vranju.            

U tom periodu za saobraćaj koristiće se alternativni putni pravci u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom, saopštili su iz JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“.

Manifestaciju „Daj pedalu raku 2020“, Ženski centar „Milica“ iz Vrnjačke Banje organizuje već šest godina u znak podrške ženama koje se bore sa rakom dojke. U okviru ovog događaja biće organizovana vožnje bicikala, trotineta i rolera uz prateće sadržaje.

Cilj manifestacije je podizanje svesti o važnosti preventive i zdravih stilova života. Grad Vranje će se ove godine priključiti manifestaciji.

Tačno u podne gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima podići će zastavu manifestacije na jarbolu ispred zgrade Gradske uprave, čime će bitie će biti označen početak manifestacije.

Učesnici će krenuti u vožnju, poštujući sve preventivne mere, pravila distance i korišćenja zaštitnih maski. Voziće se ulicom Kralja Milana, koja će tada biti zatvorena za saobraćaj.

Organizatori pozivaju građane da se priključe manifestaciji i daju podršku ženama koje se u veoma teškim uslovima za onkološke pacijente izazvane kovid pandemijom, bore sa rakom dojke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare