U subotu bez protesta u Leskovcu

LESKOVAC

Posle 13 održanih protesta Leskovac protiv nasilja koji su otpočeli od 24. juna 2023.godine, kojima je prisustvovalo od više hiljada do više stotina građana, koji su, zabrinuti za sigurnost svoju i svoje dece, jasno i nedvosmisleno izrazili svoje nezadovoljsto stanjem u društvu, sa preciznim zahtevima prema aktuelnoj vlasti, čije ispunjenje je trebalo da obezbedi sigurnost naše dece, uz zahtev za smenu korumpirane gradske vlasti, organizatori protesta obaveštavaju građane da se protest neće održati subotu 23.09. 2023, saopštio je Organizacioni odbor Protesta Leskovac protiv nasilja.

Pozivaju se građani da, u skladu sa svojim mogćnostima, nastave sa prisustvovanjem protestima Srbija protiv nasilja koji će se i nadalje održavati u Beogradu, a o daljim načinima i vremenu održavanju protesta, građani će biti naknadno obavešteni, navodi se u saopštenju. (kraj) MS/SA

 

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mirko
Mirko
8 meseca pre

A da malo ” prosvjedujete” protiv nasilja koje se vec duze vreme sprovodi nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji,Crnoj Gori,Republici Srpskoj,Hrvatskoj.
Ma to vas ne zanima,vi samo da otezate Srbiji ne da pomognete.

Slavko
Slavko
8 meseca pre
Odgovori  Mirko

Ajde Mirko, snpremaj se, uskoro će to “dogodine”, pa pravac Prizren. Nemoj da budeš dobrovoljni davalac tuđe krvi, nego zavrno svoj rukav…da, i rukave svoje dece, ako ih nisi ispratio preko granice.