U Nišu počelo snimanje treće sezone „Žigosanih u reketu“

NIŠ

            Snimanje nove sezone serije Dragana Bjelogrlića „Žigosani u reketu“ počelo je šroteklog vikenda u Nišu na sportskim terenima u Rovčetu. Prema rečima ekipe koja radi na sariji Niš će se prikazati u sedam do osam epizoda. Pored velikog broja statista koji su iz Niša nekoliko scena su snimili i košarkaši u kolicima KKK „Nais“ koji su juče sa glumcima iz serije bili pred kamerama. Snimanje u Nišu će se obaviti u nekoliko navrata, a Niš će biti prikazan u nekoliko, najmanje pet, epizoda serije. Producenti serije kao i glumci prezadovoljni su atmosferom koju su im Nišlije priredile tokom snimanja.

            „Statiste koji će se pojaviti u seriji smo izabrali, oni su iz Niša, a u ceo projekat snimanja treče sezone serije „Žigosani u reketu“ uključeno je oko 300 ljudi“, kaže Nikola Lazić, organizator statista u seriji. „Snimanje je počelo juče i u Nišu   ćemo snimati još par dana, ali moram da napomenem da se ubrzo vraćamo ovde“.

             Nikola dodaje da Niš nije slučajno izabran za snimanje nekih scena u seriji koja je sa prve dve sezone osvojila publiku pa je tako odlučeno i da se snimanje nastavi.

             „Niš ima odlične košarkaše, lepe košarkaške terene, ali smo se, osim toga, odlučili da Niš predstavimo kao važan grad u Srbiji koji treba posetiti. Inače, cela ekipa koja radi na seriji, produkcija, glumci, svi su oduševljeni gradom i dobrodošlicom. Veliku pomoć dobijamo od Nišlija prilikom snimanja serije, što od starijih što od mlađih ljudi. Svi nam rado izlaze u susret, na svim lokacijama gde snimamo, i pomažu nam da sve odradimo u predviđenom roku“, ističe Nikola.

               On dodaje da  je cela ekipa zadovoljna i saradnjom sa statistima.

               „Niš ima dosta talentovane dece i nije nam bilo teško da se odlučimo za statiste u seriji što se tiče glume. Prijavili su nam se i statisti iz škole glume, ali je bilo dosta i srednjoškolaca pa i studenata. Mladi su do 30, pa imamo i statiste i preko trideset godina“.

               Neke scene se snimaju na košarkaškim terenima u Rovčetu koje je renovirano i potpuno odgovara potrebama snimanja.

                „Ambijent  u Rovčetu je odličan za snimanje. U potpunosti nam odgovara i to je autentičan prostor koji treba da se prikaže i seriji. To je još jedan od prostora u Nišu koji smo želeli da prikažemo u seriji“, kaže Nikola i dodaje da se snima i treća i četvrta sezona „Žigosani u reketu“, a prikazavinje počinje krajem oktobra na „nova s“ kanalu.

               Osim što su oduševljeni ambijentima u kojima se snima, članovi cele ekupe serije uživaju i u samom Nišu.

                „Sa Nišlijama se družimo svakog dana, posećujemo niške kafane  i uživamo, ne u dobroj, već savršenoj hrani“, dodaje kroz smeh Nikola.

                   Osim u Rovčetu scene iz serije snimaće se i u niškim kafanama, Tvrđavi,  buregdžinica.

              Priča o dva bivša košarkaška asa, bivšim prijateljima koji, obnavljajući svoj stari klub preispituju i obnavljaju prijateljstvo, kupila je publiku već prvom epizodom. “Žigosani u reketu” Dragana Bjelogrlića pružila je publici intrige, prevare, malverzacije, sportske avanture, ali i one ljubavne, pa ne čudi što se nastavak očekuje sa ogromnim nestrpljenjem.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare