U Niškoj Banji do sada zabeleženo više od 7.500 noćenja

NIŠ-NIŠKA BANJA

Do sada je u ovoj niškoj opštini od početka godina zabeleženo više od 7.500 noćenja, što je višestruko povećanje u odnosu na prethodnu godinu. Na to je uticao i broj vaučera koje je Vlada Srbije izdala za letovanje u ovoj banji.

„Preko 2500 vaučera je izdato ove godine za Nišku banju i to je jako puno u odnosu na prošu godinu. U prvom pozivu smo imali oko 600 vaučera, a evo sada u drugom pozivu imamo preko 2500 vaučera koji će se ostvariti u Niškoj Banji. To su ljudi iz cele Srbije, od severa do juga“, kažu u opštini Niška Banja.

                        Na zahtev meštana, turista i planinara u toku je obeležavanje svih banjskih atrakcija i pažnje vrednih lokaliteta neophodnom turističkom signalizacijom.

                        „Table su izrađene, sada čekamo povratnu informaciju od saveta građana da nam daju konkretno ono što u njihovim mestima žele da se obeleži. Do kraja septembra će, sa završetkom velikog letnjeg festivala, biti završeno obeležavanje svih potencijala u Niškoj Banji. To su vidikovci, plaže pored reke, skretanje za bitne lokacije za turiste. Mislim da će svi biti zadovoljni“, dodaju u opštini.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare