U Niš stigla povratnica Jelena Terzić, kao i golmanka Katarina Kosanović

NIŠ

Najteži period je za Naisom! Zahvaljujući državnoj pomoći, ali i agilnoj upravi kluba finansije su stabilizovane i niški superligaš nastavlja takmičenje na zdravim nogama!

U prethodnih 6 meseci trener Živojin Maksić precizno je skenirao šta je timu potrebno i u dogovoru sa klupskim rukovodstvom, čim su se stekli uslovi, krenulo se u akciju.

Prva pojačanja Naise su 28-ogodišnja Jelena Terzić, iskusni desni bek koja se u Naisu vraća iz Brašova, iz ekipe Korona iz Rumunije i 24-ogodišnja golmanka Katarina Kosanović, koja u Niš stiže iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove.

-Izuzetno sam zadovoljan pojačanjima. Popunili smo deficitarno mesto desnog beka i dobili iskusnu golmanku. Kockice se polako slažu-ne krije zadovoljstvo Živojin Maksić, šef Stručnog štaba.

Jelena Terzić je igrala i u dresu sa državnim grbom i važi za jednog od najboljih desnih bekova u Srbiji. U Naisi je već ostavila dubok trag, a pre toga nastupala je za ekipu Zaječara i Jagodine… Gde god da je igrala bila je jedna od najefikasnijih igračica. Jelena je upravo ono što Naisi fali-levoruka igračica koja može da postigne gol sa distance.

Katarina Kosanović, pojačanje na golmanskoj poziciji stiže iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove , a pre toga je nastupala za ekipu Kumanova iz Severne Makedonije, Bnei Herzeliu iz Izraela i tim Juniora. U mladim kategorijama branila je boje i kadetske i juniorske reprezentacije Srbije. Katarina će konkurencijom sasvim sigurno doprineti da se njena imenjakinja Katarina Ivanović, a pogotovo mladjana Anastasija Nedeljković, aktuelna kadetska reprezentativka razviju u vrsne čuvare mreže.

U Nišu će imati priliku da radi sa iskusnim Milanom Kosanovićem.

U klubu su zadovoljni pojačanjima, a Miloš Stojanović, predsednik kluba prilično je zagonetan jer kaže da je prelazni rok za Naisu tek počeo!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare