Poznati nosioci nagrade „Sveti Sava“

VRANJE

Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja 2022“ u Vranju doneo  je odluku o dodeli nagrada „Sveti Sava“ za 2021. godinu.

Za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2021. godinu nagrada će biti dodeljena OŠ „Vuk Karadžić“.

Pedagoškinja PU „Naše dete“, Svetlana Radosavljević dobitnik je nagrade koja se dodeljuje za najboljeg vaspitača ili stručnog saradnika.

Odbor nije proglasio najboljeg profesora razredne nastave, s obzirom da nije bilo predloga.

Nagrada za najboljeg veroučitelja-katihetu dodeljena je Nikoli Pavloviću, veroučitelju Gimnazije „Bora Stanković“.

Prema odluci Komisije i Odbora za najboljeg nastavnika predmetne nastave osnovne škole izabran je Branimir Stošić, profesor fizičkog vaspitanja u OŠ „Vuk Karadžić“.

Nagrada ,,Sveti Sava” za najboljeg profesora predmetne nastave srednje škole za 2021. godinu biće dodeljena Vesni Bogdanović, profesorki geografije Gimnazije „Bora Stanković“.

Za najboljeg učenika osnovne škole u 2021. godini izabran je Danilo Stamenković, učenik OŠ „Branko Radičević“, a za najboljeg srednjoškolca proglašen je Filip Đorđević, učenik Gimnazije „Bora Stanković“.

Nagrada za najboljeg studenta prvog stepena osnovnih akademskih ili osnovnih strukovnih studija fakulteta ili više škole za 2021. godinu odlazi u ruke Tijane Stanojković, studentkinje Medicinskog fakulteta VMA u Beogradu.

Svečana dodela nagrada biće organizovana u četvrtak, 27. januara na Savindan, na Svečanoj akademiji koja će biti održana u Pozorištu „Bora Stanković“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare