U Medvedji vanredna situacija

MEDVEDJA

U Medvedji je danas proglašena vanredna situacija zbog vremenskih nepogoda.

Zamenik predsednika opštine Medvedja Goran Ivanović rekao je za JUGpress da su smetovi u planinskim selima u ovoj opštini visoki i po dva metra.

Ivanović kaže da su glavni putni pravci očišćeni ali da  da ima problema na putevima prem udaljenijim selima, Marovcu, Sponcu, Gubavcu, Braini.

On je dodao i da su ekipe na terenu i da pokušavaju da osposobe i te putne pravce.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zakletva
Zakletva
7 godine pre

Ako je zaista radila dr Marija Gikic, kazniti je ostro, pa da vidimo da li ce sledeci put da razmislja da podje, to joj je poziv, sama ga je izabrala.

Milica
Milica
7 godine pre

Izgubili smo zivot mlade nevine zene zahvaljujuci njima neka se pokriju i cute jer kazna im sledi debela?!

Mića
Mića
7 godine pre

Hitna pomoc je tek pruzena 23:30 kada su je deca boreci se sa smetovima dovezla do Doma Zdravlja u Medvedji a oni koji su trebali to da urade prethodno da zena ne bi umrla nisu tako da ako ih ne kazne nadlezni kaznice ih bog!

Drda
Drda
7 godine pre

Dok ljudi umiru u Medvedji predsednik i direktor doma zdravlja i dotični koji su na čelu štaba za vanredne situacije se slikaju,sramota,umesto da pomognu ljudima koji su na nepristupačnim mestima da se dodje do njih i primi pomoc njima je vazno da li ce lepo ispasti na slici.Žalosno je sto smo izgubili mlad zivot nevine žene,(čija su deca neprekidno zvala hitnu pomoć i policiju od 17:00 popodne, a pomoc je pružena u 23:30)do koje se nije moglo prići,stidite se!
Ako doktorka Marija Gikić prodje ne kaznjeno za to sto nije bilo raspolozena za borbu sa takvom situaciom kako kaze je bila u ambulanti koje se nalazila sasvim blizu ali je doticna imala preca posla da lakira nokte sramota sramota.

Milica
Milica
7 godine pre
Odgovori  Drda

Sram ih bilo, kada su sinovi zapomagali u hitnoj pomoci su rekli videcemo sutra da dodjemo ako nadjemo vozilo da dodjemo do vas, za ovo neko debelo mora da odgovara!!!

Baka
Baka
7 godine pre
Odgovori  Milica

A gde I pred koga da odgovara????
E sve je to ” moj do mojega “.
Tuzno i zalosno!!!