U Medveđi održana još jedna sednica Skupštine u ilegali, i dalje nemaju predsednika opštine

MEDVEĐA


U Medveđi je juče održana još jedna sednica Skupštine opštine ali nova lokalna vlast još uvek nije konstituisana.

Na jučerašnjoj sedinici je izabran samo novi predsednik Skupštine opštine i sekretar, preneli su izvori Regionalne informativne agencije JUGpress iz Medveđe.

Ubuduće će sednice Skupštine opštine voditi Stanko Milošević, dosadašnji direktor Javnog preduzeća “Obnova” za vreme čijeg mandata su zaposleni u ovom preduzeću više puta štrajkovali jer nisu dobijali plate.

Za ovaj izbor glasali su odbornici listi Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve , Ivica Dačić – Premijer Srbije , Za Medveđu i za Razvoj Medveđe.

Nisu glasali odbornici Grupe građana „Medveđa ima bolje“ – Miloš Drašković i Partije za demokratsko delovanje – Šaip Kamberi.

Ni ova sednica, kao ni prva konstitutivna, nije prenošena nigde, čak ni preko strima na sajtu opštine, iako je to obaveza po Poslovniku o radu skupštine pa su tako građani Medveđe, oni isti koji su ih birali i pune budžet koji neki , kako nam prenose meštani, obilato koriste za sopstveno uvećanje imovine, mogli samo iz priča da saznaju da su se njihovi predstavnici okupljali.

I da im opštinu i dalje vodi Privremeni organ, bar tako stoji na zvaničnom opštinskom sajtu na kome čak nema ni informacije o tome ko su novi odbornici.

Poziv za jučerašnju sednicu nisu dobili ni mediji, čak ni oni koji će dobiti novac za projekte iz budžeta opštine.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nikola
Nikola
1 godina pre

Svi se nadamo da nece dugo trajati ovo,ako ostane ovaj covek mi da se selimo iz Medvedje

Maja
Maja
1 godina pre

Koliko ljudi mogu biti zavidni i koliko ih boli svoj neuspeh možemo videti iz priloženog…Porazi su bolni svesni smo svi toga isto tako znamo da jedini nacin koji je ostao iznošenje gluposti po medijima! Zasto jednostavno ne pustite coveka da radi svoj posao onako kao smatra da će biti bolje za sve nas,a verujemo da hoce!!!A vi nastavite da radite remonte uređaja!!!Jer cilj koji ste imali vam se nije ostvatio niste stekli poverenje kod naroda a to je bilo veoma bitno …

Nikola
Nikola
1 godina pre

Svi se nadamo da nece ovo dugo trajati…………………….

Nevena
Nevena
1 godina pre

Postavljen predsednik Skupstine a Kulic svo vreme je govorio da je lopov i da ce da ga smeni sa mesta direktora,bas ga smenio hahahahah ko je bre ovde lud,jos pre toga Privremni organ postavlja nacelnicu Opstinske Upravu ne zakonito postavljenje je bilo po hitnom postupku jer su naravno stigle k.prijave,a sve to po nalogu predsednika Privremenog organa da bi pokrio sebe.Od pocetka prljavo sve a zalosno za narod koji je prevaren pre izbora.

Marija
Marija
1 godina pre

Taj sto je dosao na tudja ledja na vlast on je sve upetljao ovo,misli da zavede red a bolje je da isplati ljude za maline sto duguje celoj Medvedji,svi znamo ko je on i da ga niko ne podnosi.