U Medveđi održali sastanak sa sportskim udruženjima

MEDVEĐA

Na preporuke Kriznog štaba za suzbijanja zarazne bolesti Kovid-19 o održavanju sportskih treninga i takmičenja u zatvorenom prostoru održan je sastanak u kabinetu predsednika opštine Medveđa sa predsednikom Sportskog saveza, direktorom srednje škole i predstavnicima sportskih klubova registrovanih na teritoriji opštine Medveđa. Nebojša Arsić je upoznao učesnike sa dopisom Kriznog štaba Vlade RS i sa donešenim preporukama i merama kojih se moraju pridržavati svi sportski činioci, a posebno vezano za korišćenje sportskog objekta u Medveđi, odnosno sportske hale kojom rukovodi Tehnička škola: „Nikola Tesla“.

Zaključeno je da će buduće održavanje treninga, odnosno utakmica, biti uređeno kroz Pravilnik Srednje tehničke škole, u terminima koje donese Sportski savez opštine Medveđa.

Obaveza svih registrovanih sportskih klubova je da zaključe Ugovore sa TŠ “Nikola Tesla“ o naknadi korišćenja hale u određenim terminima, a vezane za troškove održavanja higijenskih mera i dezinfekcija sale i opreme nakon sportskih aktivnosti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare