U Leskovcu samo dve osobe pozitivne

LESKOVAC

U poslednja 24 sata stiglo je 128, za grad Leskovac 100, rezultata iz laboratorije “Vatreno oko” i “Torlak”.

Samo dva rezultata su sa pozitivnim nalazom, navode iz Zavoda za javno zdravlje Leskovac.

Obe osobe su sa teritorije grada Leskovca.

Od pocetka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablanickog okruga je 1563 a po opstinama je : grad Leskovac 1244 Vlasotince 157, Bojnik 33, Lebane 79, Medvedja 44 i 6 osoba sa teritorije opstine Crna Trava.

Trenutno se ceka iz laboratorije “Vatreno oko” 109 rezultata sa Jablanickog okruga za osobe koje su uzorkovana u ZZJZ Leskovac i Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
leskovačke vikendice
leskovačke vikendice
3 godine pre

Izvinite, a zašto i kod Vas ne može da se telefonski skine neodgovrajući komentar za vlast? Eno, svuda, čim im ne odgovara, a vlast obrne telefon i skine komentar poput ,,leskovacke vikendice” objavljen sa optužbom da se u vodovod kadrira iz senke, da te žene koje primaju prolaze trijažu kroz vikendice, da ih tamo selektuje neko ko je toliko moćan, da ne smeju da mu ime napišu u komentar, neće ga objave, a i kad objave samo pojam ,,vikendice” u naslov komentara, tad taj što je najpoznatiji po vikendice telefonira da mu skinu komentar, jer se prepoznao. Tačnije za njega to radi poslanica, koja mu napiše sms šta je pročitala, jer ona ništa drugo i ne radi, pa kad dobije zeleno svetlo, ona onda poziva vlasnike portala i naređuje im da se skine takav komentar koji razotkriva ko to iz senke zapošljava u vodovod u Leskovcu i kroz kakav ispit prolaze kandidatkinje u neke vikendice.

Ćaos, Ljiljanos!

Osoba NN neosudjivan
Osoba NN neosudjivan
3 godine pre

Ćaos Ljiljanos i od naos,
pisali bi i mi ostali tolko toga, ali znamo da njegovi žbirovi špijuniraju. Najgori je onaj korodirani, smrdi na rekla-kazal pa orli nosi