U Leskovcu otvoren treći MAXI supermarket

(P)

LESKOVAC

Građanima Leskovca od danas je na raspolaganju još jedna destinacija za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Koste Stamenkovića 21, u prepoznatljivom ambijentu Shopping Centra Sajam, otvoren je nov, moderno opremljen Maxi supermarket koji kupcima donosi veliki izbor kvalitetnih proizvoda i dobro poznatu komšijsku uslugu.

U modernom enterijeru novootvorenog supermarketa, prijatnoj atmosferi doprinosi asistencija ljubaznih zaposlenih dostupnih da pomognu svojim sugrađanima pri odabiru namirnica vrhunskog kvaliteta. Uz bogat asortiman svežeg voća i povrća, ukusnih svežih peciva i hlebova, delikatesnih proizvoda i pakovanog mesa, u novoj radnji kupci će moći da uživaju i u raznovrsnom izboru proizvoda za poneti poput sendviča, salata i smoothie napitaka.

Među brojnim proizvodima sa odeljenja prehrane i neprehrane nalazi se i bogata ponuda proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku. A kako bi kupovina omiljenih proizvoda bila još brža i ugodnija potrošačima su pored regularnih kasa na raspolaganju i dve samouslužne.

Otvaranjem trećeg Maxi supermarketa u ovom gradu Delez Srbija nastavlja da osluškuje potrebe svojih potrošača i nastoji da, kroz pažljivo odabran asortiman, ljubazno osoblje i stalna unapređenja ponude i usluge kupcima obezbedi iskustvo nabavke po svetskim standardima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare