U Leskovcu i dalje hladni radijatori

LESKOVAC

U Leskovcu su i jutros bili hladni radijatori , što je verovatno jedinstven slučaj u Srbiji.

Dok su u svim ostalim gradovima jutros bile tople probe i građani koji cele godine plaćaju grejanje nisu morali da se smrzavaju zbog niskih jutarnjih temperatura, u Leskovcu to nije bio slučaj.

Direktor Javno komunalnog preduzeća “Toplana” Miloš Ilić je pre par dana rekao za JUGpress da u Leskovcu neće biti toplih proba, koje se praktikuju u svim ostalim gradovima u Srbiji, objasnio da se radi o “tehničkim probama” i da one nisu potrebne u Leskovcu jer sistem funkcioniše.

To što se građani, koji plaćaju svakog meseca račune “Toplani” , od tog novca i Ilić kao i svi ostali u tom javnom preduzeću primaju plate, smrzavaju izgleda uopšte nije važno.

Takođe, ovo JKP krši i zakon jer ne pruža usluge građanima koje oni plaćaju ali su zato uredno stigli računi za oktobar uvećani za 35 posto.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Baki
Baki
1 godina pre

Pogrešili ste, uredno su stigli računi za septembar po novim uvećanim cenama! A to što nema grejanja, ne bi trebalo na tome da se završi. Trebali bi svi da tužimo Toplanu. Čak sam pitala i za umanjenje, o kom su pisali da će računi biti umanjeni da za dane kad nije isporučivana toplotna energija, ali niko ništa ne zna. Da li je ovo normalno!!! Dajte ljudi da se pokrenemo i da se čujemo, jer najlakše je udarati po narodu!