U Leskovcu bolji uslovi u zatvoru nego u sudu

LESKOVAC

Poslanik iz Leskovca Nebojsa Cakic vrli cesto diskutuje na sednicama Skupstine Srbije a na nedavnim sednicama, koje su bile zakazane zbog izmene zakona koji uredjuju pravosudje , podneo je i vise amandmmana ispred poslanicke grupe Zajedno.

Na pretposlednjoj odrzanoj sednici Cakic je govorio i o uslovima u leskovacki pravosudnim institucijama i posebno istakao lose uslove u kojima rade sudije i drugi zaposleni u Prekrsajnom sudu.

On je replicirao ministarki pravde i pomenuo da je u Osnovnom sudu leti vrlo tesko raditi zbog nefunkcionisanja sistema klina uredjaja koji su postavljeni jos pre 15 godina ali ne rade poslednje tri.

Ovo je Cakic rekao na sednici Skupstine Srbije.

“”Ima u Leskovcu ima
mnogo veći problem, a to je Sud za prekršaje.

Dakle, u Leskovcu imate zatvor, stari i novi ste napravili zatvor gde su uslovi za život i rad, ne sporim da je i to potrebno, bolji nego u
Prekršajnom sudu. Idite u Prekršajni sud da vidite kakvo je stanje katastrofalno. Ljudi koji šalju prestupnike u zatvor su u pet puta
gorim uslovima, doduše Siniša Mali je to finansirao, verovatno nikad
neće biti sudija, rekao je Cakic.

Kako Regionalna informativna agencina JUGpress saznaje, posle toga su predstavnici Ministarstva pravde posetili Prekrsajni sud da bi se licno uverili u ono sto je poslanik Cakic izneo u skupstini.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare