U Leskovac već dva dana ne stižu rezultati testova na koronu

LESKOVAC

U leskovački Zavod za javno zdravlje već dva dana ne stiu rezultati testzova na koronu.

Ova ustanova nije saopštila da li se ljudi i dalej testiraju a nije poznat ni tačan broj poslatih analza za koje se očekuju rezultati iz toliko promovisane laboratorije “Vatreno oko” u Beogradu.

Dok je ZZJZ zvanično naveo da su pre tri dana (nedelja) čekali na rezultate za još 549 poslatih uzoraka vd direktorka te ustanove Aleksandra Nikolić je juče Štab za vanredne situacije izvestila da se čeka 475 rezultata.

Od nedelje do danas nisu stizali novi rezultati.

U medjuvremenu nam je stiglo objašnjenje iz ZZJZ da se ovaj broj od 475 očekivanih rezultata zapravo odnosi na grad Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest
8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
protest advokata
protest advokata
11 meseca pre

I advokati podrzali narod protiv diktature.
Svako koga privedu treba da zna svoja prava.kuku srbima
kuku srbima
11 meseca pre

Ima li demokratskih izbora u diktatorskoj drzavi jedne osobe, kojoj su svi klanjajuci mu se, dali neogranicenu silu, da svoj um primenjuje na gradjanima, jer rusi postojanje institucija.
Biti veliki, znaci biti mali, stvarati sistem, institucije koje ce da funkcionisu u korist gradjana i kad tebe nema. Ovo u Srbiji je bolest.

pogubio se covek
pogubio se covek
11 meseca pre

Evo cime se bavi vlast. Sama sobom.

Osećam obavezu da ovo podelim
Osećam obavezu da ovo podelim
11 meseca pre

Jutros sam na ulici slučajno čula ženu koja je hodala ispred mene kako priča telefonom plačnim glasom i ubeđuje majku da spakuje stvari za dan, dva i da čeka da dođe po nju taksi ili neko. Žena je očigledno medicinski radnik, više puta ponavlja da je pod konstantnim stresom, da nemaju osnovno,da je sve u rasulu, da je haos u bolnici , da kažu da će OPET OTVORITI I SVE SLATI NA SAJAM, da im je u bolnici haos i prljavština, da mama slučajno ne dolazi tamo, da radi kao na traci, da se na telefon više ne javlja, da ga je juče bacila u neku kesu jer je pacijenti zovu bez prestanka…

dosta filmske produkcije, udjite u covid
dosta filmske produkcije, udjite u covid
11 meseca pre

Prvo politicari, MEDICINARI, da obuku skafander i udju u covid bonicu. Tako se brine o gradjanima, tako se brani fotelja. Dosta bre govorancija. Ovamo glume kako rade, a oni idu na teren s tv ekipe da se slikaju kako rade. To su filmske produkcije. Hocemo iskrenu pozrtvovanost na delu. Udjite u covid bolnice, politicari i direktori i pomocnici i poslanici i vecnici! Pa da vidite sta je rijaliti.

Gagi
Gagi
11 meseca pre

Pa političari su najveće cave, misle da će žive sa orlovi, al ima ko gleda i meri pa daje po zaslugama.

ha, ha, ha, pa ko je ovde placenik
ha, ha, ha, pa ko je ovde placenik
11 meseca pre

 ,,U ovakvim vremenima nisu nam potrebne proslave, rođendani, da ne kažem najmanje protesti – kazala je Brnabićeva.

raskrinkavanje
raskrinkavanje
11 meseca pre

Naprednjaci se ubacili kao huligani