U Lebanu uručene osmonovembarske povelje najzaslužnijima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LEBANE

Dodeljivanjem Osmonovembarskih povelja lokalna samouprava Lebana odužila se svima onima koji su u svojoj oblasti doprineli afimisanju sredine iz koje su potekli. Nagrađeni su dr Dragan Jovanović za izuzetne rezultate i dostignuća u borbi protiv virusa kovid 19, Miloš Petrović za izuzetne rezultate u afirmaciji opštine Lebane, Lazar Ranđelović za rezultate postignute u oblasti sporta, Danijela Anđelković za postignute rezultate u oblasti poljoprivrede, Borivoje Mitković za doprinos u razvoju pčelarstva, preduzeće MIMPEŠ DOO Lebane za doprinos u razvoju privrede, OZZ Agroprima Jug Bošnjace za doprinos u borbi protiv koronavirusa, Info centar Juga za sveukupni doprinos i afirmaciju opštine Lebane u oblasti informisanja i Pravoslavno udruženje Samo sloga Srbina spasava za humanitarni rad i očuvanje tradicije i kulture.

U ime nagrađenih najpre se zahvalio dr Dragan Jovanović, član Opštinskog veća u Lebanu i prvi upravnik leskovačke Kovid bolnice rečima da je polaskan dobijanjem ovog priznanja.

„Ponosan sam što je ona došla iz sredine u kojoj sam školujući se sticao prva znanja i nizao prve uspehe u mladosti. Naglasio bih da sam doprinoseći lečenju pacijenata od koronavirusa spašavao ljudske živote, ali to i jeste dužnost svakog lekara.“

Dr Miloš Petrović, sa Instituta za veternu, kazao je da je Lebane za njega bilo i ostalo voljeni grad i da će uvek raditi u interesu svih njegovih stanovnika.

Iz opštine Lebane poručuju da su ove povelje skroman, ali iskren doprinos lokalne samouprave koja je želela da oda zahvalnost svima koji su doprineli razvoju i afirmaciji ovog grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare