U KC Niš 109 pacijenata

NIŠ

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (dečije Covid – infektivno odeljenje) ukupno je hospitalizovano 70 pacijenata, od kojih je 63 pacijenta Covid-19 pozitivno.

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 109 pacijenata. Kod 108 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 270 pacijenata. Kod 260 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici Radon – Institut “Niška Banja”, ukupno je hospitalizovano 79 pacijenata sa potvrđenim Covid-19 virusom.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 168 pacijenata. Kod 159 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 109 pacijenata. Kod 109 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare