U KC Niš 103 pacijenta

NIŠ

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (dečije Covid – infektivno odeljenje) ukupno je hospitalizovano 62 pacijenta, od kojih je 55 pacijenata Covid-19 pozitivno.

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 103 pacijenata. Kod 100 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

 Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

 U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 269 pacijenata. Kod 260 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

                        Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 6 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

                          U Covid bolnici Radon – Institut “Niška Banja”, ukupno je hospitalizovano 78 pacijenata sa potvrđenim Covid-19 virusom.

                         U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 159 pacijenata. Kod 159 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

                              U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 107 pacijenata. Kod 107 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

                         Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare