U kategoriji video publikacija TO Vranje osvojila drugo mesto

VRANJE

Na 13. Izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020“ Turistička organizacija Vranje osvojila je drugo mesto u kategoriji video publikacija-reportaža, za promo-film „Vranje, grad koji ima dušu“.

„Nagrađeni promo film, koji se izdvaja po kadrovima turističkih potencijala i panoramskim pejzažima Vranja, prepoznatljivog je stila i perfekcije u vizuelnim sadržajima“, ocenio je žiri.

„Osvojena nagrada je od velikog značaja za TO Vranje jer predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg i bogatog turističkog blaga Vranja“, kažu u Turističkoj organizaciji.

Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima Turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.

U takmičarskom delu je učestvovalo više od 40 turističkih organizacija.

„Turistička organizacija će i dalje nastaviti da kroz aktivnosti promoviše grad Vranje u najboljem svetlu i potrudiće se da grad postane domaćin velikog broja turista i nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi“, poručuju iz ove organizacije.

Turistička organizacija grada Leskovca je ovogodišnju, trinaestu po redu Izložbu suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020“, zbog trenutne epidemiološke situacije održala u izmenjenom formatu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare