U Gradskom parku održan humanitarni bal

VRANJE

Ženski solidarni front uz podršku grada Vranja u Gradskom parku priredio je humantirani bal u cilju podrške deci koja su u godini pandemije ostala bez roditelja.

„U prethodnih nekoliko nedelja, održan je niz sastanaka, prikupljeno na stotine donacija, kontaktiran neverovatan broj ljudi, što nam govori o obimu ove akcije. Ona je već prevazišla sva očekivanja. Grad Vranje je bez oklevanja podržao aktivizam naših Vranjanki, koje su ovom plemenitom akcijom postavile temelje svih budućih humanitarnih aktivnosti. Iskreno se nadam da će povod ponovnog angažovanja naših aktivistkinja biti drugačiji, da ćemo se ponovo ujediniti u dobrom. U gradskom rukovodstvu imate podršku i prijatelje. Pozivam vas da se vakcinišete i da konačno stanemo na put ovoj pošasti”, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

Milica Anđelković Jovanović je govorila u ime Ženskog solidarnog fonda.

Ona je rekla da je cilj da se prikupi što više sredstava za decu koja su ostala bez roditelja tokom pandemije kovid 19.

„Blizu 600 žena svih profesija udružilo se oko ideje da čine dobro i omoguće realizaciju ove akcije. Kao društvena zajednica na ovaj način pokazali smo humanost i pružili veliku podršku deci koja su ostala bez roditelja. U proteklom periodu ništa nije bilo moranje, već sloboda da činimo dobro, ne zato što tako treba, već zato što tako želimo“, istakla je Anđelković Jovanović.

Humanitarnoj akciji odazvao se veliki broj privrednih društava, preduzetnika, radnih organizacija, ugostitelja, ustanova, slikara, samostalnih umetnika i pojedinaca, koji su svako na svoj način dali svoj doprinos.

Sve aktivnosti su realizovane zahvaljujući Centru za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost iz Vranja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare