U Goraždevcu sinoć ukradeno šest krava i tele porodici Stevanović

 

PRIŠTINA

rema informacijama kojima Ministarstvo za zajednice i povratak raspolaže, sinoć je u Goraždevcu Jugoslavu Stevanoviću ukradeno šest krava i jedno tele. Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Potpredsednik Vlade Kosova i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić, ocenjuje da su incidenti poput ovog kao i nedavnog incidenta kada je u selu Žač pucano na kuću Komatovića sve češći i ciljani u vreme kada se vodi jedna od najtežih diplomatskih borbi da Srbi na Kosovu imaju bolje uslove za život.

„ Danas kada ulažemo sve napore da na Kosovu svuda tamo gde Srba ima obezbedimo bolje uslove za život dešavaju nam se upravo ovakve stvari. Sinoćna krađa u Goraždevcu nije ništa drugo već pritisak da nas na Kosovu ima sve manje. Oni koji ovakva zlodela čine šalju jasnu poruku da žele Kosovo etnički čisto. Poručujem i ovom prilokom da od borbe za opstanak nećemo odustati i da smo uvek kada je bilo teško znali da zajedno prevaziđemo te teške trenutke, tako će biti i sada“, kazao je ministar Jevtić.

Onima koji imaju mandat i obavezu da štite Srbe na Kosovu i obezbede im sigurno okruženje poručio je po ko zna koji put da svoje obaveze ispunjavaju u skladu sa svojim mandatom.

„ Incidenti su nas uvek mnogo koštali jer se sav naš rad i trud ovakvim incidentima minimizira. Svoje resurse u zaštiti srpskog naroda ne štedite na one koji krađama i napadima ne misle dobro nikome ne Kosovu“, poručio je Dalibor Jevtić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare