U Bujanovcu iznenadjenje, najviše glasova za Front za promene i PDP

BUJANOVAC

Prema nezvaničnim i još uvek nepotvrđenim rezultatima u Bujanovcu smena na vodećim mestima među albanskim strankama, najviše glasova osvojili su Front za promene koji predvode Arber Pajazit i Driton Redžepi i Pokret za demokratski progres Šćiprima Musliua.

Treća je Demokratska partija dosadašnjeg predsednika opštine Nagipa Arifija a četvrta Partija za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija koju je u Bujanovcu predvodio Ragmi Mustafa.

Prema preliminarnim rezultatima najviše glasova u srpskoj zajednici osvojila je lista Aleksandar Vučić-Bujanovac sutra.

Sledi lista Dr Dejan Stojanović Meče-Biraj budućnost a, prema poslednjim informacijama, cenzus je prešla i lista i Promene sad za naše selo, za naš grad Saša Arsić,

Romska lista SPP-Da smo svi jednaki -Romi , kažite da-Adem Salihi,  će takođe imati odbornike u Skupštini opštine Bujanovac.

Albanske stranke koje su do sada vršile loklnu vast u Bujanovcu, Demokratska partija, Partija za demokratsko delovanje i Pokret za demokratski progres su potpisale pistizbornu koalciju pre izbora i ostaje da se vidi da li će taj sporazum važiti i posle ovakvih rezultata. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare