Da li je od večeras Niš slobodan grad, kao što tvrdi tamošnja opozicija

NIŠ

Dr Dragan Milić izjavio je da je od danas Niš slobodan grad i poručio: Nemojte da se igrate s voljom Nišlija. „Oni su pali, to je sve što mogu da poručim“, rekao je Đorđe Stanković iz Biramo Niš.

Obraćajući se na trgu u Nišu, rekao je da je bitka bila potpuno neravnopravna.

„Od večeras nikada više nevidljiva beogradska ruka neće upravljati našim gradom, Nišlije će se pitati šta i ko“, rekao je.

Naveo je da se nekoliko meseci vrši brutalna kampanja protiv njega i Đorđa Stankovića iz Biramo Niš. „Crta nam se meta na čelo, priča se da smo agenti CIA“, naveo je.

Rekao je da njima jedan jedini interes njihov grad i da tu nema pogađanja. „Pošto je mogo puta govoreno da smo nečiji trojanski konj, ovoga puta izjavljujem – neće biti nikakve saradnje sa SNS“, dodao je.

Naveo je da Niš traži da bude bolje, pristojnije mesto. „Nemojte da se igrate s voljom Nišlija. Pobedili su sve Nišlije i Nišlijke jer su želelli slobodu i ona je došla“.

Đorđe Stanković iz „Biramo Niš“ je rekao da su uprkos svim problemima došli na prag pobede. (N1)

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dr Miggyy
Dr Miggyy
6 dana pre

DA TO JE TO, A NIJE DRUGO!
 
Predsednik ΛV ne skida se sa televizije, on se obraća građanima kao predsednik svih građana, a više puta se obraća kao građanin ili kao vođa SNS. On ponavlja priće kao učenik lekcije, kako bi građani dobro zapamtili njegove priče, hvalisanja sebe, stranku i bogatstvo građana, kritike drugih, na prvom mestu opozicije, ukoliko je ima. ΛV uglavnom se obraća šarenolikim pričicama kao da su namenjene deci ili saradnicima. Na kraju ΛV je i predsednik, ministar svih ministarstava, kapetan broda, a saradnici mu služe da prave gužvu, da klimaju glavom, aplaudiraju što jače to bolje, da klimaju glavom kao konj na suncu. Sve ovo samo se ponavlja iz dana u novom danu. Za vreme izbora totalno je ispustio funkciju predsednika, već se ponaša kao najveći i najpametniji član naprednjaka, možda sebe drugačije ine vidi.