U akciji preventivnih pregleda i direktori Doma zdravlja, RFZO, Centra za socijalni rad

LESKOVAC

U akciji preventivnih pregleda u selima Bričevlje, Suševlje, Koraćevac i selu Predejane  danas su išli i direktor i pomoćnik direktora Doma zdravlja Leskovac dr Slaviša Božić i dr Časlav Nedeljković, direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Goran Savić i direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović.

“Lekari ove dve zdravstvene ustanove i volonteri, danas su obišli domaćinstva u selima Bričevlje, Suševlje, Koraćevac i selu Predejane i tom prilikom sproveli 180 preventivnih pregleda koji podrazumevaju proveru krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi i savetovanje svih zainteresovanih.

Akciju su podržali direktor i pomoćnik direktora Doma zdravlja Leskovac dr Slaviša Božić i dr Časlav Nedeljković i direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Goran Savić.

Ovoj akciji pridružio se Centar za socijalni rad, na čelu sa direktorom Predragom Momčilovićem obilaskom 20-ak domaćinstava. Predstavnici Centra su obišli svoje korisnike i ostalo stanovništvo u stanju socijalne potrebe koje utvrđeno na terenu”, navodi se u objavi na sajtu grada Leskovca..

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare